Anlayan Anlamış
-
hava fazlası ile soğuk ve yağmurdan göz gözü görmüyordu. kaskın camına düşen damlacıklar bir şelalenin toprakla birleşmesi gibiydi. kız ve delikanlı, motosikletin üzerinde uçarcasına
gidiyorlardı...
-lütfen yavaşla, korkuyorum,dedi sesi titreyerek...
-hayır, bak ne kadar eğlenceli.
-lütfen çok korkuyorum, dedi ama bu sefer ki daha sert ve korkuluydu.
-peki, beni sevdiğini söyle, dedi delikanlı.
-seni çok seviyorum,ama lütfen artık korkudan ölmek üzereyim!
-kaskımı alıp, kendine takar mısın, başımı çok fazla sıktı da...
kız kaskı alır, delikanlı kızın kaskı taktığından emin olur ve :
-tamam o halde, şimdi de bana sıkıca sarıl ve bizi düşün, der...
ertesi gün gazetelerde:
-motosiklet kazası; aşırı hız yapan iki gençten sadece biri kurtuldu, şeklinde bir başlık yer alır.
oysa gerçek herkesin düşündüğünden daha farklıdır. yolun yarısında, delikanlı frenlerin bozulduğunu
anlamı$ ama bunu kıza belli etmek istememişti.bu hızda giderlerken ikisinin de kurtulması çok zordu.
bu yüzden ölüm gibi sevdiği kızdan kendisini sevdiğini son bir kez daha duymak, onun kollarındaki sıcaklığı son bir defa yaşamak istemişti. sonra da kendi ölümü pahasına, kızın başlığı takmasını ve aşkının yaşamasını sağlamıştı...evet.. bu kadar..........
-
bu mu yeni kardeş..ben bunu 2.5 ay öncede okudum ew hala bilg'da duruyo...
-
ben de konu başlığını okuyunca bişi zannettim.. bu artık eskidi yeni arayışlara geçmek lazım
-
Bunu baskalari daha once okumussa nasi ilk kez yazmis olabilirsin
-
kardeş ben yeni duydum ama duygulandım cidden...
-
bana kız anlatmıştı sora benim için böle bişi yapamrısın demişti bende benim canım kıymetli yapammam demiştim 2 gün konuşmamıştık:D
-
Öykü güzelde benim aklıma takılan bi kaç şey var:
1-Bunlar bu kadar hızlı gidiyolarsa o motorun sesiyle birbirlerini nasıl duyuyolar yan isesi titreyerek felem soruda kız
2-Bi kere o hızla giderken çocuğun bide kasket taktığını öğreniyoruzki duyması mümkün değil
3-Hadi bunuda geçtim o hızda giderken çocuk kafamdaki kasketi alırmısın diyo ve kızda alıp bunu kafasına takıyo şurdada şöyle bişi ortaya çıkıyo kız kasketi alırken çocuğun kafası mutlaka sallanacak denge kaybı yaşanacak yada bu olay esnasında mutlaka bi kaç saniyeliğine çocuk göremeyecek kasket çıkana kadar hadi onuda geçtim bu kasket çıkana kadar bu motor hiçmi sarsılmıyo
Şimdi asıl sorum eğer bu şahsiyetler yukardaki maddeleri gerçekleştirbilecek kadar yetenekli varlıklarsa bulundukları mekanda hiçmi otoban yokmuş yada yakın bi deniz ne bilimi başka yumuşak bi yer benzini bitirselerdi hikaye güzel etkili ama mantıklı düşününce saçma o hızla giderken arkamda oturan kasketimi çıkaracak kendi kafasına takacak bide titrek bi sesle konuşacak bide çocuk kızın kasketi taktığından emin oluyo arkasını felenmi dönüyo :D
-
yaw robotx olmuş işte ölmüş ...olmuşla ölmüşe çare bulunmazmış...bırak birazda duygulanak ona bakarsan...çocuk ölüyor frenlerin patladığını ruhumu söylüyor...
-
doguhan'dan ne beklersin. :D ancak böle bi taraflardan uydurma mantıksız şeyleri şey eder forumda.
(bkz.sözlüğün ebesini sikmek)
sözlüğü özledim :S -
Removed...
-
robotix bunu yazdý:
Öykü güzelde benim aklýma takýlan bi kaç þey var:
1-Bunlar bu kadar hýzlý gidiyolarsa o motorun sesiyle birbirlerini nasýl duyuyolar yan isesi titreyerek felem soruda kýz
2-Bi kere o hýzla giderken çocuðun bide kasket taktýðýný öðreniyoruzki duymasý mümkün deðil
3-Hadi bunuda geçtim o hýzda giderken çocuk kafamdaki kasketi alýrmýsýn diyo ve kýzda alýp bunu kafasýna takýyo þurdada þöyle biþi ortaya çýkýyo kýz kasketi alýrken çocuðun kafasý mutlaka sallanacak denge kaybý yaþanacak yada bu olay esnasýnda mutlaka bi kaç saniyeliðine çocuk göremeyecek kasket çýkana kadar hadi onuda geçtim bu kasket çýkana kadar bu motor hiçmi sarsýlmýyo
Þimdi asýl sorum eðer bu þahsiyetler yukardaki maddeleri gerçekleþtirbilecek kadar yetenekli varlýklarsa bulunduklarý mekanda hiçmi otoban yokmuþ yada yakýn bi deniz ne bilimi baþka yumuþak bi yer benzini bitirselerdi hikaye güzel etkili ama mantýklý düþününce saçma o hýzla giderken arkamda oturan kasketimi çýkaracak kendi kafasýna takacak bide titrek bi sesle konuþacak bide çocuk kýzýn kasketi taktýðýndan emin oluyo arkasýný felenmi dönüyo :D
alemsin yaaa

aklina takilan seylere bakin.. zuhahaha :)))