Anlık İnternet Gereksinimi
-
Vodafone yalan oldu. İnternet falan yok size dedi resmen. Başka bir yol aklına gelen?
-
Çevrende Turkcell kullanan biri varsa rica et paylaşsın internetini. Tüm yolları kapatmışsın. Box da pahalı diyorsun. Bilemedim. Bazı yerlerde Turktelekom un hotspotları oluyor. Bi ihtimal. Başka aklıma gelen şey yine Turkcell hattı olan mürid olabilir akradaş olabilir Eve misafir et:)
-
hacı tam nerdesin ? toplantın kaçta ? bir sürü mürid var burda yakın birine git , gir internete nolacak.
korona yüzünden evine almak istemeyebilir insanlar ama ofisi / işyeri olan bir sürü insan var
@muaythaist murid sana yakindi diye hatirliyorum,
edit: pendiksteyim, dilersen gelebilirsin istedigin zaman
yolbulucu tarafından 23/Ara/20 23:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Konu ben banlıyken açılmış görseydim yardımcı olurdum. Telegram'da bu işi yapan bir adam var. 100 lira işlem ücretine hattınızı Vodafone faturasızda sınırsız pakete sokuyor. Sonrasında her ay 750 dakika + sınırsız net 35 lira. Ne zaman patlar belirsiz. Ama 2 ay kullansanız zaten parasını çıkarır. Adama kefil değilim isteyen olursa link atarım.
-
mkyb bunu yazdı
Konu ben banlıyken açılmış görseydim yardımcı olurdum. Telegram'da bu işi yapan bir adam var. 100 lira işlem ücretine hattınızı Vodafone faturasızda sınırsız pakete sokuyor. Sonrasında her ay 750 dakika + sınırsız net 35 lira. Ne zaman patlar belirsiz. Ama 2 ay kullansanız zaten parasını çıkarır. Adama kefil değilim isteyen olursa link atarım.
Keşke konuyu okusaydın. Adamın interneti yok değil, çekmiyordu.
-
mkyb bunu yazdı
bunlarin omru max 2 hafta :D
-
end bunu yazdımkyb bunu yazdı
bunlarin omru max 2 hafta :D
2 hafta evet. 😃 😃 😃
-
bahsi geçen gün haftasonumuydu bilmiyorum ama vodafone ve istanbul sonuçda. bi parka bile gidip halledebilirdi illaki çekeceği yer vardı. en kötü bi otele gidip 200 lira verirdin yine de halledebilirdin diye düşünüyorum. cidden sonuç ne oldu çok merak ettim şuan