folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Anne Sütü, Hiçbir Zaman Bu Resimdeki Kadar Değerli Olmamıştı...

Anne Sütü, Hiçbir Zaman Bu Resimdeki Kadar Değerli Olmamıştı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

abi 1-2 çocuğa yardım ettin eyw, gönlünü rahatlattın diğerlerine ??

Önce elindekilerin kıymetini bileceksin.HAngimiz anneminizin, babamızın kıymetini biliyoruz ?? Yeri geliyor karşı çıkıyoruz, inatlaşıyoruz ve yeri geliyor kavga ediyoruz.Peki kıymetini biliyor muyuz ? Bence anne-baba kıymeti bilinmeden bir sürü çocuğa yardım etsende ders almış sayılmazsın.

HAyat maalesef.Onların tek suçu orda doğmuş olmaları.Bizim avantajımız burda doğmuş olmamız.İnsanların birbirine destek olması lazım.Fakat kırmızı ışıkta daldın diye kavga çıkartan adamlarız biz.Böyle insanlarına yardım etmeyiz.

-----------------------------

işte annemle babamla kavga etmemek onları üzmemek için yalnız yaşamayı planlıyorum ve kişisel nedenlerimde var tabii. ben bu çocuklardan birine yardım edeyim en azından birinin hayatını değiştireyim yueter bana

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

doğa kanunları keşke bukadar acımasız olmasa her ülkede geçim şartları eşit olsa kimse bu durumlara düşmese.

allah yardımcıları olsun

amin

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

Nedense ne zaman böyle fotoğraflar görsek o zaman içerliyoruz ve elimizden ne gelebilir diye düşünmeye başlıyoruz.

zumsuk arkadaşın da dediği gibi onların tek suçu orada doğmuş olmak. Bizim tek şansımız burada doğmuş olmak.

Herkes etrafındakilere faydası olacak şekilde davransa zati bu sorunlar ortaya çıkmaz.

Yok mu oranında hali vakti yerinde insanları var tabi ama yakında bile olsalar görmezlikten geliyorlar.

"Komşusu açken tok yatan bizden değildir" herkes benimsesin bakayım böyle bir hadise kalıyor mu.

Yardım konusuna gelince bazı zamanlar o kadar haince istismar ediliyoruz ki çoğumuz artık ihtiyacı olanları bile göremez ayırt edemez oluyor.

İzmir'de yaşayanlar bilir basmane etrafı dilenen insan kaynıyor. Geçen otobüste iken yine aval aval etrafı izlerken kadının birini gördüm kucağında çocuğu dileniyor.

Kadın bi sağa bi sola baktı, kimsenin yaklaşmadığını anladı o kucağındaki çocuğun suratına o kadar sert bir tokat attı ki çocuk ağlamaya başladı.

Sonra da çocuk aç modunda kucağında sallayarak milletten para istemeye devam etti.

Şimdi sorarım ben bu olaydan sonra dışarda beş kuruş para verirmiyim. Tabi ki hayır.

Herşey insanın yakın çevresinden başlıyor. Herkes halka gibi desteklese birbirini, kimse dışarda kalmıcak zaten. Bilmem anlatabildim mi...

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

vay anasını yaa :(  halimize şükretmek lazım binlerce kez..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 2552 Toplam Mesaj: 15