Anneler Günü Hediyeleri
-
Tüketim psikolojisini ve duygusal tarafları kullanan firmalar saolsunlar reklamlarda hatta dizilerde annene hediye almadan olmaz gibi sloganlarla milleti alışveriş yapmaya teşvik ediyor. İşin aksiliği artık anneler, sevgililerde hediye bekler duruma geliyor. akşam oturuyorum tvde 10 tane reklam gösterdiyse 9 u anneler gününde bunu al şunu al
Sanki başka zaman almıyoruz gittim bi çanta aldım flo dan aq firması 1-5 iş günü içinde kargoya verilir dedi sokam ozaman sizin anneler gününüze dedim. hadi onuda geçtik bu günlerde annesi babası hayatta olmayanların çektiği acı...
Sevgililer gününde şöyle bir olay var erkekler bunu tüketim hilesi olarak algılar hediye almaz diye çünkü erkekler genelde mantıksal düşünür. internet alışveriş sitelerini dolaşın normalde sattıkları ürünleri anneler günü hediyesi olarak sunuyor okadar çok alakasız şeyler varki utanmasalar matkap satacaklar
Keriz yerine koyulmaya karşıyım
Ben Bu Oyunu bozarım.. :)=
-
hediye almicam ben. zaten doğum günleri, sevgililer günü, anneler günü, babalar günü, evlilik yıldönümü derken çöküyorum resmen. Bide yaz geldi düğünler arttı. Ne güzel seviniyodum doğalgaz parası vermicez diye ama çok daha fazlası çıkıyo bu şekilde.
-
Her şeyimizi tv internet radyo alış-veriş merkezleri ne bilim bilboardlar belirliyor, bir markete gidiyorum ne izliyeceğimizi ne yememiz gerektiğine bile onlar karar vermeye çalışıyor saçma sapalak reklamlarla körpecik beynimizi dolduruyorlar,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Her şeyimizi tv internet radyo alış-veriş merkezleri ne bilim bilboardlar belirliyor, bir markete gidiyorum ne izliyeceğimizi ne yememiz gerektiğine bile onlar karar vermeye çalışıyor saçma sapalak reklamlarla körpecik beynimizi dolduruyorlar,
-----------------------------aynen metroya, tv ye ilan verip uyduruk bir gün bile oluşturlabilir denemek lazım :)
-
sahinka bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Her şeyimizi tv internet radyo alış-veriş merkezleri ne bilim bilboardlar belirliyor, bir markete gidiyorum ne izliyeceğimizi ne yememiz gerektiğine bile onlar karar vermeye çalışıyor saçma sapalak reklamlarla körpecik beynimizi dolduruyorlar,
-----------------------------aynen metroya, tv ye ilan verip uyduruk bir gün bile oluşturlabilir denemek lazım :)
-----------------------------harbi tahribat olarak öyle bi deney yapak mı :) bir gün bulalım bundan 4-5 ay sonrası ve boş olan bir gün çevremize sosyal medyada yayalım
-
hoca kapital sistemden ne bekliyorsun ki tüketim çılgınlığı, insanların ihtiyacı olmadan 1 şeyden 4 5 tane alması dünyayı bitiriyor.
-
kapitalist sisteme karşı olanlar..... annenizi bu günde boynu bükük bırakmayın. ben dün aldım hediyemi akşamda verdim. hem o günü savunmadım hem annemi üzmedim. belki üzülmez ama neden bile demesin isterim:)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------internet alışveriş sitelerini dolaşın normalde sattıkları ürünleri anneler günü hediyesi olarak sunuyor okadar çok alakasız şeyler varki utanmasalar matkap satacaklar
-----------------------------
aynı ipneliği yapıyorum lan