Anneler Gününüz Kutlu Olsun
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
irwa bunu yazdı:
ayy gelecekteki oğlum tuğyan bigün sende kutlıcan mı benimkini oyoy
herkesin anneler günü kutlu olsun o zaman <3
-----------------------------bence isim konusunu tekrar düşünmelisin.Henüz vakit varken...
-----------------------------bunu diyen ilk kişi deilsin biliorum son kişide olmıcaksın ama 2 yılı aşkın süredir oğlumun adı tuğyan kızımın adını da hira olarak belirledim babası olcak şahsiyet 2.isim koyarsa koyar bunlara dokunamaz ,)
-
tüm annelerin annler günü kutlar ellerinden öperim onlar için ne yapsak az çok değerliler kıymet bilelim..
-
peeh
-
annenin emeğinin karşılığı werilmez! keşke şuan yanımda olsaydıda annem ellerini öpebilseydim ama çok uzaklarda..
-
break bunu yazdı:
Forumda anne var mı acaba?
----------------------------- -
irwa bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------bunu diyen ilk kişi deilsin biliorum son kişide olmıcaksın ama 2 yılı aşkın süredir oğlumun adı tuğyan kızımın adını da hira olarak belirledim babası olcak şahsiyet 2.isim koyarsa koyar bunlara dokunamaz ,)
-----------------------------1. neden dünyanın en ilginç isimlerini koyma ihtiyacı duydunuz ?
2. ileride bu isimleri değiştirmek için çocuklarınızın size mahkeme açacaığını hiç düşündünüzmü ?
-
sağolun, hepiniz benim oğullarımsınız, hepinizi ayrı ayrı seviyorum.
-
resim güzelmiş, teşekkürler...
-
irwa bunu yazdı:
CyberAngel bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
ayy gelecekteki oğlum tuğyan bigün sende kutlıcan mı benimkini oyoy
herkesin anneler günü kutlu olsun o zaman <3
-----------------------------bence isim konusunu tekrar düşünmelisin.Henüz vakit varken...
-----------------------------kavgalar erken başlayacak of of of
-
Herkesin annesinin anneler gününü kutlar
O mübarek ellerinden öperim .