folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Anneler Melektir

Anneler Melektir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cyrpt bunu yazdı:
    -----------------------------
    YesTERFoX bunu yazdı:

kantar31 bunu yazdı:
    FOXXLY bunu yazdı:
    Anneler gününüz kutlu olsun :)
    anneler günü kutlu olsun foxxly :| beni tbtye fırlatma usülü ile yolladığın için sana teşekkürlerimi iletiyorum ve seni 2. anam olarak görüyorum hediyeni eline vereceğim :|

değişik bir ilişki söz konusu tabi :|

sonuna kadar katılıyorum... ama daha enteresanı neresınden fırlattıgını sormak gıbı pis bır  gaflete dussem mı dıyede dusunmeden edemıyorum  malum her turlu kokulu olacak :)

beni fırlattı tabi kendisi. maşallah mitralyöz makinesi gibi fıraltıyor foxxly. eline verdiğim hediyeyi yakında sitemizde afişe edeceğim merakta bırakmayacağm sizi.

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

bugün annemin doğum günüydü yarın anneler günü =)

neyse arkadaşlar hepinizin anneler günü kutlu olsun =D 

Zugzwang
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    Anneler gününüz kutlu olsun , Seadog seninde dogum gunun.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi

uydurma bi gun isde amac bariz ortada diger sevgililer gunu vs gibi ticari ve özenti.

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Potansiyel_Virus bunu yazdı:

uydurma bi gun isde amac bariz ortada diger sevgililer gunu vs gibi ticari ve özenti.

-----------------------------,

bariz katılıyorum, lakin saygı duymak gerekir. şu gün bu gün sallamasyon özentilerden ibaret...

yarın üsküdar capitol karfur vb. alışveriş merkezlerinde satışlar patlar... pazar gününe gelmiş bide.

Annemi seviyorum... çıkıpta biriside desinki;

beyler bu akşam gittim anneme sarıldım. ve haykırarak bağırdım anne seni seviyorum.

bunu diyebilirseniz ne ala. diyenler vardır illaki. Anneeeeeeeeeee seni çok seviyorum deyin. 

Ve kendimize bir değer verelim. Böyle bir Annenin evladı olduğumuz için. Bugünü ona ayırın.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 4043 Toplam Mesaj: 26