Annem İle Babam Boşanıyor
-
hacı ben samsunluyum yerel kanallarda iş ilanları çıkıyo bi ton ilan oluyo oralara bak olmadı sokak sokak gez bir çok kafe restaurant gibi yerler komi veya garson alınacaktır yazmış tek tek dolaş direk yardımcı olmak isterdim ama elimden fazla bişe gelmez.sen samsuna bi gel iş bulursun merak etme.
-
The_Holigan bunu yazdı:
-----------------------------
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Abi sen lise çağını bitirmişsin hala boşanmak nedir öğrenememişsin galiba.
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Benden daha fazla ne biliyorsun merak konusu.Ya boşanma nedir bilmiyorsun yada düzgün yazı yazmayı bilmiyorsun.Neyse konuyu dağıtmıyorum.
gitme lan adamın üstüne sakatmısın olm sen ? kaşınıon mu ? adam doğru düzgün geçmiş tbt yi bi aile kavramı olarak görmüş abileri ,ablaları , hojaları olaraktan akıl danışıp akıl istio. sende tuz biber olma. hojam sana gelince zor gerçekten zor adana da olsan iş bulurdum fakat samsun :S sakat ama bakarım hojam samsunda tanıdığım elemanlar var rica edersem kırmazlar simdiden sabır versin sana ve annene hörmetler.
-----------------------------Ne sakatı abicim ne diyon sen ? Yaşca büyük olmasan bişeyler sölicektimde neyse. Bu arada konuyu acan arkadas kusura bakmasın biraz aksilikle yazdım onu.
-
bayzin bunu yazdı:
The_Holigan bunu yazdı:
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Abi sen lise çağını bitirmişsin hala boşanmak nedir öğrenememişsin galiba.
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Benden daha fazla ne biliyorsun merak konusu.Ya boşanma nedir bilmiyorsun yada düzgün yazı yazmayı bilmiyorsun.Neyse konuyu dağıtmıyorum.
gitme lan adamın üstüne sakatmısın olm sen ? kaşınıon mu ? adam doğru düzgün geçmiş tbt yi bi aile kavramı olarak görmüş abileri ,ablaları , hojaları olaraktan akıl danışıp akıl istio. sende tuz biber olma. hojam sana gelince zor gerçekten zor adana da olsan iş bulurdum fakat samsun :S sakat ama bakarım hojam samsunda tanıdığım elemanlar var rica edersem kırmazlar simdiden sabır versin sana ve annene hörmetler.
-----------------------------Ne sakatı abicim ne diyon sen ? Yaşca büyük olmasan bişeyler sölicektimde neyse. Bu arada konuyu acan arkadas kusura bakmasın biraz aksilikle yazdım onu.
-----------------------------bi sakin olun.
-
Edit;Yanlış okumuşum pardon (:
-
Söz vermeyim ama benim memleket amasya elbet tanıdık vardır.İş yaptıgımız fln.Yerleş düzenin otursun sonra iletişme geçelim.
-
Alış veriş mağazalarına gıdıcen kipa pehlivanoğlu.. gibi avm fılan
okul acılınca sosyal durumla ılgılı belegeler olur onları takıp et
yarı zamanlaı çalışma olur olkulda ona bak ayda 30 saat fılan oluyor yada 48 değişiyor
garson komı ayakcı makınacı gıbı sektorde herzman elemana ıhtıyac vardır.
Samsun da bul elktrık elktrnk muh odasını, boyle boyle ızah et durumunu parttıme iş arıyorum ben de burs istiyorum deme gururlu olursan adamların burs olarak gerı donme olasılıgı yuksek.
-
Ben Samsunluyum.Kardeş bende bu sene büyük ihtimal merkezde üniversiteye başlayacam.Ama ben bile burs arıyorum.Bakalım burs veren yerler olursa iletmeye çalışırım.
-
usta samsuna pek bir gitmişliğim vardır.çok hızla gelişmekte olan bir şehir ve garanti iş bulursun..samsun çiftlik caddesi var istanbulun istiklali gibi bir yer..eğer iş bulamazsam önerim o caddede bir dolaş kafeler falan var illaki bir iş veren olur durumunuda anlatırsın..allah kolaylık versin usta..
-
Okul bir belli olsun, git belediyeye, valiliğe, kaymakamlığa sana yardımcı olurlar bir şekilde. Orada iş adamlarını soruştur, mutlaka birisi yardım eder. Olmadı muhtarlıktan fakir kağıdı çıkar, bir çok imkandan yararlanırsın...
Şunu da belirtmek istiyorum, konu başlığı ile konu çok alakasız olmus lütfen konunun ilgi çekmesi için başlıkları bu şekilde seçmeyelim...
-
çok sağolun arkadaşlar iletişime geçelim diyen arklarla mutlaka iletişime geçicem çok teşekkürler