folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Annemden Kalan Maaş Kesildi Bağlatamıyorum

Annemden Kalan Maaş Kesildi Bağlatamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar öğrenciyim ve bildiğim kadarıyla öğrenci olduğum müddetçe bu maaşı alabilme hakkım var buyıl kredimde kesildi dgs siz üniversite değiştirdiğim için o maaşta olmassa baya zor durumda kalıcam adamlara öğrenci belgemle dilekçemi yolladım baktım bağlanmadı ankaraya kadar gittim elden verdim öğrenci belgem ile dilekçemi gene bağlanmadı acaba neden bağlanmıyor ne yapılabilir fikri olan varmı teşekkürler

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

Gitmişken soraydın hocam neden bağlanmıyor diye

Edit:http://www.kanalben.com/kose-yazisi/81/olum-halinde-emekli-ayligindan-kimler-yararlanir.html

5510 sayılı yasaya göre, erkek çocukları kendi çalışmalarından dolayı aylık almadıkları sürece öğrenci değilse 18 yaşına kadar, ortaöğrenim görmesi halinde 20, yüksek öğrenim görmesi halinde 25 yaşına kadar  baba veya annelerinden ölüm aylığı (yetim aylığı) alırlar. Evlenmeleri sebebiyle aylıkları kesilmez.

d3lete tarafından 02/Kas/14 09:40 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

yas kac? arkadasin da belirttigi gibi üst sinir var erkekte.Bide hic mi yetkiliye durumunu anlatmadin?

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Gidince sormadın mı sebebini?

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProBilisim
    ProBilisim's avatar
    Erkek

Kızmısın erkek mi? Kızsan evlenene kadar alırsında, sanırım erkeksin. Bence bu devirde  erkeklerde evlenene kadar ebeveynelerinin maaşını almalı. Çunku eskisi gibi değil, devrimizde kadınlar her bokun içinde, erkekler gibi çalışıyor üstelik daha kolay iş buluyor üstelik maaşlarıda yüksek. maaş alan kadınlar Evde oturmalı, çalışmasınlar. Biraz erkeklere iş alanı kalsın, onların yerine erkekler girebilsin evlerini geçindirebilirler bu sayede. işsizlik oranıda düşer, birçok erkek evine ekmek götürür hale gelir. Ama bir kesim medeniyetçi kadınlar, biz erkeklerle aynıyız ve toplumda çalışacağız diye ısrarla anırmaya devam edip olayı anlamaya çalışmazlarsa, böyle gelmiş böyle gider kardeşim:) konuyla alakasız oldu ama umarım bi seçenek sunarlar sana. Hayat zor. Allah yardımcın olsun.

Sana Herşeyi uzun uzun anlatabilirim ama senin yerine anlayamam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    ProBilisim bunu yazdı

Kızmısın erkek mi? Kızsan evlenene kadar alırsında, sanırım erkeksin. Bence bu devirde  erkeklerde evlenene kadar ebeveynelerinin maaşını almalı. Çunku eskisi gibi değil, devrimizde kadınlar her bokun içinde, erkekler gibi çalışıyor üstelik daha kolay iş buluyor üstelik maaşlarıda yüksek. maaş alan kadınlar Evde oturmalı, çalışmasınlar. Biraz erkeklere iş alanı kalsın, onların yerine erkekler girebilsin evlerini geçindirebilirler bu sayede. işsizlik oranıda düşer, birçok erkek evine ekmek götürür hale gelir. Ama bir kesim medeniyetçi kadınlar, biz erkeklerle aynıyız ve toplumda çalışacağız diye ısrarla anırmaya devam edip olayı anlamaya çalışmazlarsa, böyle gelmiş böyle gider kardeşim:) konuyla alakasız oldu ama umarım bi seçenek sunarlar sana. Hayat zor. Allah yardımcın olsun.

dediğine katılıyorum ama kadınların neden bu kadar çalışma meraklısı olduğunu biliyormusun peki. iş medeniyet değil.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

probilisim yobazliginla yasayabilecegin iran, arabistan, afganistan gibi ulkeler var. Git yerles yol paran benden

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

erkeğim yaş 23 ben ankaraya gittiğimde elden veriyorum bisorun olmaz diye düşünmüştüm zaten kalabalıktı adam beni aşından savmaya çalışıordu nese bildiğim yaş sınırı 25 zaten buseneyi atlatsam seneye iş bulur çalışırım buyıl çok yoğun dersler felan bişeye vakit ayıramıom hem buyılın dersleri hem yönetmelik değişti geçenyıl şartlı geçtiğim derslerdende kalmış wsayılıom onlar hemde aöf ikinci üninin dersleri biraz ğır oluyor haliyle

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ProBilisim bunu yazdı

ulan harbi dogru yazmissin :) mk her boku karilar yapmaya basladi, erkekler is bulamiyor mk.. kadinlar alacagina erkekler alsin ebeveynlerinin maasini.. her boku kadinlar aliyor yetti mk

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

170 den ara sor hocam onlar takip ediyyor

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

Hocam öncelikle, ankaradan başvurmuş olman hiçbir şeyi değiştirmez bunu belirteyim. Çünkü onları ilgilendirmiyor öyle bir saçmalıkları var. İlk maaşı hangi SGK biriminden bağlattıysan yine orayla görüşeceksin orası çözecek bu konuyu. Baktın çözmüyorlar, 170'i arama boşuna bir halt yaptıkları yok. Direkt olarak Bimer üzerinden yaz. Maksimum 1 haftaya sana kedi gibi dönüş yapmak zorundalar. 

SGK'da ki memurların işgüzarlığından kaynaklanıyor bütün bu sıkıntılar. Ve dediğim gibi ilk dosyan nerde açıldıysa ordan yeniden başvuracaksın. Ve hatta şunu da ekleyeyim, maaşın kesildikten sonra bu yeniden bağlanana kadar geçen sürenin parasını da toplu olarak alacaksın, bilgin olsun.

Detay istersen pm atabilirsin aynısını ben yaşadım paylaşabilirim.

imza.
Toplam Hit: 1696 Toplam Mesaj: 13