Anneye Telefon
-
Samsung S5610 al.
-
baristbt bunu yazdı
hocam anneye qwerty klavyeli telefon olur mu yahu ?
anneye değil ama ben babaya galaxy express aldım , yazı fontunuda biraz büyülttüm paşalar gibi kullanıyor.
ben mesaj atıyorum o kulagına götürüp beni arıyor , pratik , kolay bişiler bak derim.
hocam annesının elınde s4 olan bılıyorum ben :)
-
alma hoca 3-5 kuruş fazla ver elinde dokunduğun evirip çevirip incelediğin ürünü git mağazadan al
bu hipnelere güven olmaz
misal internetten sadece ürünlerin distribütörü olan internet sitelerinden satın alırım böylece sorun olmuyor... -
Daha önce hepsiburada'dan telefon aldım, sorun çıkmadı, ki internetteki en güvenli bikaç siteden biri.
-
istanbul bilişimden aldım. sorun su ki bayramda gönderecek mi ?
-
Telefonu bugğn aldım sağlam şekilde geldi tişikkürler TBT <3
-
Gençler ben de pedere bi telefon alacam.
tek istediğim özelliği kablo ile pcye bağlayınca telefondaki interneti kullanabilsin.
evde 70 lira ttnete veriyoz kullanıma bakıyom 500 mb. ev neti kapattırıp pttcelle geçircem. masaüstü pcye kablo ile teli bağlayınca şarrak diye internete girsin yeter. sıfır ikinci el dokunmadik qwerty mono fark etmez nasıl olduğu. az ucuz olsun bir neti pcye aktarsın yeter..
var mı bu tür telefon satan ya da model önerebilecek olan?
-
joe_black bunu yazdı
tek istediğim özelliği kablo ile pcye bağlayınca telefondaki interneti kullanabilsin.
evde 70 lira ttnete veriyoz kullanıma bakıyom 500 mb. ev neti kapattırıp pttcelle geçircem. masaüstü pcye kablo ile teli bağlayınca şarrak diye internete girsin yeter. sıfır ikinci el dokunmadik qwerty mono fark etmez nasıl olduğu. az ucuz olsun bir neti pcye aktarsın yeter..
Nokia 5800, Nokia C5-03 veya Nokia E72 alın bu modellerde wifi paylaşma özelliği var veya dandiğinden bi tane Samsung Galaxy Y al.
-
zeybekustasi bunu yazdı
Telefonu bugğn aldım sağlam şekilde geldi tişikkürler TBT <3
hayırlısı olsun hocam
-
Citizen bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
Nokia 5800, Nokia C5-03 veya Nokia E72 alın bu modellerde wifi paylaşma özelliği var veya dandiğinden bi tane Samsung Galaxy Y al.
hacım şu nokia asha 302 de yapabilir miyim acaba biliyo musun? eğer onda varsa o özellik çok cüzi bir miktara tanıdıktan alcam.