Anonymous Gezi Parkı İçin Hack‘Ledi
-
aksata bunu yazdı
Neticede demek istediğim bunun devam edilmesi sonucunda biz toplum olarak hepimiz büyük bir zarar göreceğiz. Bak mesela biri tencereye vurup ses çıkarıyor, diğeri gidip ona bağırıyor vs. kavga çıkıyor. Kavga oldu bitti diyelim. Sonuç; hiç bir yere varmadı dimi. Kavgayla hiç bir yere ulaşamazsın. Sonsuz döngüdür. Bir gün bir şey olur birini döversin, sonra o seni, sen onu ..... netice yok dimi. Hiç bir yere ulaşamadınız. Kaostan başka bir şey olmaz. Bu işin sonu yok
aksata sabahtan beri burada senin gibi insanlara laf anlatıyorum/anlatıyoruz.
lütfen biraz da yandaş medyadan değil diğer taraftan bak. parmaklarım acıdı amk.
hadi sağlıcakla.
http://occupygezipics.tumblr.com/
istersen gez biraz şu sitede.
-
aksata bunu yazdı
Neticede demek istediğim bunun devam edilmesi sonucunda biz toplum olarak hepimiz büyük bir zarar göreceğiz. Bak mesela biri tencereye vurup ses çıkarıyor, diğeri gidip ona bağırıyor vs. kavga çıkıyor. Kavga oldu bitti diyelim. Sonuç; hiç bir yere varmadı dimi. Kavgayla hiç bir yere ulaşamazsın. Sonsuz döngüdür. Bir gün bir şey olur birini döversin, sonra o seni, sen onu ..... netice yok dimi. Hiç bir yere ulaşamadınız. Kaostan başka bir şey olmaz. Bu işin sonu yok
Evet bırakalım gitsin yauv.Binsinler üstümüze vursunlar kırbacı.Yeter ki ağzımızın tadı kaçmasın
http://www.youtube.com/watch?v=OnWxlmg-Mw8
-
way arkadas nasıl bi zihniyettir bu ya pkk dhkp-c bilmem ne sanalda yok kırmızıhıckırlar yok ananmuyuz bilmem ne teröristlere dost oldular.
vatan millet savunurken teröristlerle birliktemi savunuyosunuz tayipden vatanı kurtarınca bunlara ne pay vereceksiniz sormazlarmı ?
bana kimse anlatmasın yok ağaç bilmem ne o ilk baştaki masun bi eylemdi artık amaç tayyipi devirmek
hatta asıl amaç tayyip değil tayyipin fikirleri inançları ve tayyip gibi inanlar
muhsin yazıcıoğlu şiirinde güzel anlatmış
-
LizardKing bunu yazdıaksata bunu yazdı
aksata sabahtan beri burada senin gibi insanlara laf anlatıyorum/anlatıyoruz.
lütfen biraz da yandaş medyadan değil diğer taraftan bak. parmaklarım acıdı amk.
hadi sağlıcakla.
http://occupygezipics.tumblr.com/
istersen gez biraz şu sitede.
Evet o da doğru haklısın polis çok sert bir şekilde müdahale etti. Buda bizi bu konuda haklı çıkarır ama işin bir de diğer boyutunu görmek lazım. Bu işten kim zararlı çıkıyor lütfen bunu bana açıklar mısın. Bu iş devam ederse en fazla kim zararlı çıkacak. Olabilecekleri Lütfen bir düşün.
-
Verilmek istenen mesaj verilmiştir, bunun bitmesi ülkemizin lehine bir karar olur. Devam etmesi durumunda hiçbir yere varılamayacağını, kaostan ve yıkımdan başka bir şey olmayacağını sizi temenni ederim. Devam ederek bir yere varılacağını iddia eden varsa lütfen yazsın. Bakın daha şimdiden izmirde akp liler chp lileri protesto etmeye başladı. Türkiyenin düşmanlarının istediğide tam olarak bu. Bölücülük yaparak bizi bize vurdurmak.
Olaylara tarafsız bakın. Her iki tarafta haklı çıkıyor. Böyle giderse bu durum sonsuz döngüye girecek. Zamanında da aynen bunun gibi olmuştu. Sağcı solcu olayları, bilen bilir. Sağcı solcuyu dövüyor kimi zaman ölüm haberleri vs. sonra solcu sağcıyı... Bıçaklama,taşlama,silahla kasten vurma vs. vs. Hiç bir sonuca ulaşılamadı. Darbe oldu. Olan gene bize oldu. Kendi evladınızı toprağa verdiğiniz zaman anlarsınız ki, aslında neyin önemli olduğunu, neyin önemsiz olduğunu.
O yüzden sağduyulu davranıp sessizliği sağlamak bizim için, geleceğimiz için yerinde karar olur.
-
sokoban bunu yazdıaksata bunu yazdı
Evet bırakalım gitsin yauv.Binsinler üstümüze vursunlar kırbacı.Yeter ki ağzımızın tadı kaçmasın
http://www.youtube.com/watch?v=OnWxlmg-Mw8
Bırakalım gitsin demiyorum. 1 haftadır zaten yapılan yapıldı. devam ettirerek hiçbir şey elde edilmez önceki mesajımı oku
-
Bende anonymous'un index attığını görmedim hiç insan dünyanın hack'ını yaparda üzerine adını yazmamı yea :)
-
Takvim gazetesinde ise Red Hack yaptı yazıyor :D
-
kartalenes bunu yazdı
Takvim gazetesinde ise Red Hack yaptı yazıyor :D
yok hocam redhackte yaptı bunarda yaptı diye biliyorum