Anonymous Riot Games‘E Mesaj Gönderdi
-
www.youtube.com/watch?v=vLKjMHEX0zg
Greetings citizens of the world, we are Anonymous. We've revealed the secret document of the ideas source from Riot Games, You have told the people that the only option out of the financial crisis is to make cuts and have made this humours joke of "we are all in this together", while simultaneously giving tax breaks to the wealthy corporations, enormous bonuses to the Riot Games who are responsible for the financial crisis in our country, and increasing your own wages. You have created to system which ensures the poor remain poor, and the wealthy remain wealthy. You make over 34 milion dolars in week by game that's made by stolen ideas and not even giving a credits to it. But you will continue to run it to benefit yourselves. Riot Games; you know our capabilities and what we want. The choice is yours. We are legion, We do not forgive, We do not forget, EXPECT US!
http://www.youtube.com/watch?v=2EvIn1EwyO4
Greetings citizens of the world, we are Anonymous. Everything about destroying League of Legends was fake, we do have the power to destroy League of Legends, but our real goal was to open the eyes of the players that are obessed by League of Legends and make Riot care more about EUW and EUNE Servers.
We are Anonymous.
We are Legion.
United as ONE.
Divided by zero.
Expect us!kısaca bahsetmek gerekirse:
ülkedeki krizin sorumlularından biri olduğunu,vergi kaçırdıgını falan söylüyor riot games çalıntı bir fikirle haftada 34 milyon dolardan fazla para kazanıyorsun ve sadece kendinize fayda sağlamak için buna devam ediceksin. ne yapabileceğimizi biliyorsun ve ne istediğimizide biliyorsun diyor seçim senin diyerek bitiriyor devamındada klasik incilden alınma anon repllikleri.
2. videodada
dünya vatandaşlarına selamlar . biz anonymous uz. league of legendsın yok edilmesi ile ilgili herşey sahtedir. bizim league of legendsı yok edicek gücümüz var ama gerçek amaç oyuncuların gözünü açmak ve riotun avrupa batı,avrupa doğu sunucularına daha fazla dikkat etmesi gibi bişi diyor sanırım.
-
vay anasını sayın seyirciler, adamların gücü var :|
-
haftada 34 milyon dolar nedir :/
millet nasıl para ile sevişiyor anlamıyorum.
-
amk adamlar para yakarak ısınsın millet te mal gibi lole para yatırıp öğrenci evinde kırdığı monitör için sonradan pişmanlık duysun. bizim buralarda bir laf vardır " kim sikim hıyar dese bir avuç tuz alıp seğirtmek (koşmak) ". hayır maddi durumun yerindeyse yine oyna ama ulan zaten öğrencisin, yerlerde peçeteler var, yoklutan karnın sırtına yapışmış lol senin neyine :D
-
o değil de ben hep şeyi merak ediyorum, şu reklamları stream yapan site (twitch tv vb ) mi koyuyor, yoksa oyuncular yerleştirip
o işten para mı kazanıyor ?
-
Riot games tencent holdingin değil mi?
anonymus bunlara bir sik yapabilir mi ki? dünyanın en büyük 3 internet şirketlerinden biri adamlar amk çinin tamamı bunların nerdeyse
-
Gezi olaylarındada göndermişlerdide icraat görememiştik.
-
Daft bunu yazdı
o değil de ben hep şeyi merak ediyorum, şu reklamları stream yapan site (twitch tv vb ) mi koyuyor, yoksa oyuncular yerleştirip
o işten para mı kazanıyor ?
hocam benim bildiğim reklamları twitch koyuyor ama yayınlamak oyuncularda bitiyor . oyuncular yayınlarlarsa para alıyorlar diye biliyorum
ha birde adblock ile o reklamlar cıkmıyor hocam
SiyahBeyaz tarafından 17/Kas/13 22:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Milyonlarca insanın oynadığı bir oyununuz varsa, sanırım kamera önündeki maskeli bir adam videosuyla arada bir karşılaşıyorsunuzdur. Komik.
-
lol ününe ün kattı desenize şu işe :D
-
KAAMOS bunu yazdı
Riot games tencent holdingin değil mi?
anonymus bunlara bir sik yapabilir mi ki? dünyanın en büyük 3 internet şirketlerinden biri adamlar amk çinin tamamı bunların nerdeyse