Antakyalı Müritlerden Rica
-
Merhaba ;
İzmir'de ikamet ettigim icin uzun suredir adam gibi bir kunefe yemedim.
Gecenlerde arkadaşlarla da muhabbet ederken dedik ki kunefe in hası Antakya'da yapılır,oyleyse biz de memleketinde en güzelini bulup buraya getirtelim.
simdi arkadaslar ricam su,ücreti karsiliginda ve kargo ücreti de bana ait olmak üzere,bana kunefe gonderebilecek arkadas var mı ? dondurulup serbetiyle birlikte gonderiyorlarmis zaten.antakyalilar bu isten anlar,bildiginiz en guzel kunefe yapan yerden ayarlayabilirseniz gercekten harika olur arkadaslar.
Odemeyi kontör veya banka havalesi biçiminde yapabiliriz.
*yardimlarindan ötürü opusdei'ye tesekkurler
-
ben sana istediğn kadar göndertebilirim antakyalıyım :D
-
juniourfalcon bunu yazdı
ben sana istediğn kadar göndertebilirim antakyalıyım :D
Hocam,
Öğreciyken Hatay'lı tayfa "Star Künefe" diye bir yerden paket göndertirlerdi. Kutunun içinden künefe ve hazır şerbeti çıkardı.
Anladığım kadarıyla sen de öyle yapacaksan.
Gönderirim dersen bi' maliyetle ilgili mesaj yollarsan ben de sipariş verebilirim.
-
iletişime gecelim hocam hemen.pm.
-
Konuyu yukarı alalım is hallolmadi
-
Bende İstiyorum... :(
-
izmirdeysen neden bornova öğretmen evinin karşısındaki EDEM 46 ya gidip adam gibi bir künefe yemiyorsun anlamıyorum açıkcası?
izmirde yiyebileceğin neredeyse en iyi künefedir
-
la olm canımı çektirdiniz ya kim gönderiyorsa bi pm de bana atsın
-
kral dan yersen pişman olmassın. yolun uzunluğuna göre şoklama yapıyorlar, şerbeti felan nasıl kullanacağın üzerinde yazıyor.
telefonla ulaşırsanda gönderirler sanırım
http://www.hataykralkunefe.com.tr/
Nautilus tarafından 07/Şub/13 15:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Nautilus bunu yazdı
kral dan yersen pişman olmassın. yolun uzunluğuna göre şoklama yapıyorlar, şerbeti felan nasıl kullanacağın üzerinde yazıyor.
telefonla ulaşırsanda gönderirler sanırım
http://www.hataykralkunefe.com.tr/paket-kunefe-urun27.html
almışken güzelini alayım dedım ama burasıda fena değil gibi duruyor bilgi dönerim bu konu altından