Antalya Gezilecek Yerler
-
Gel Alanya güzel hem tanışırız...
-
Olympos mekan olarak da Kadir's Tree House..
-
Boşver sen Antalya Alanya filan, forever Bolu beklerim :)
-
bychaos bunu yazdı:
-----------------------------Beyler antalya ya çıkıcam bi kaç günlügüne ilk defa çalışmaya degil tatil yapmaya gidiyorum :D Bi kaç gün kalicam tavsiye edeceginiz
bar yada gezilcek ortamlar varsa yazarsaniz sevinirim şimdiden sagolun.
-----------------------------
para çokmu azmı onu söyle -
kurşunlu şelalesi var 5 km yakınımda :D mekan manyaktır...para varsa lara baech parka git 3,,5 rus atarsın
-
Tatil için diyorsan internetten bir bayanla anlaş 1 haftalık güzel rakamlara tatil al otelden çıkma istediğiniz gibi de takılın.yok arabamla gelicem dersen antalya nın batısı ya da doğusu nu tavsiye ederim.batı antalya kastım kemer kaş finike taraflari.doğusu ise alanya manvgat belekvs.tarihi ve ören yerleri için her yerini öneririm.Köprü kanyon rafting side perge aspendos görmelisin.alanya kızılkale ve alanya kalesi.dim çayında serin serin rakı iç.batı da patara tahtalı dağı cıralı sönmeyen ateş finike kaya mezarlar.eski kilise yıkıntıları,kekova yamaç paraşütü saydıklarımın hepsinde insanlarla iç içesin dünyanın her yerinden insanlarla tanışma şansın olur.ama öylesine davulumu alıp Antalya ya denize kuma güneş ve eğlenceye geliyorum dersen ekonomin bozulabilir.
-
ben antalyada oturyorum siz benden çok yer biliyosunuz helal olsun***** for ever zeytinköy :D:D:D adam napsın otu böceği alem mi yapcak adamım sen lara. konyaaltı. duden-kurşunlu şelalesni gez dedikleri gbi akşam kaleiçi yap tophanede bi nargile iç ışıklar takıl yeter heraldee :D iyi tatillerrr
-
sh3p bunu yazdı:
-----------------------------zoom8 bunu yazdı:
-----------------------------
Kas,kalkan ve patarayi tavsiye ederim cok güzel yerler.
-----------------------------aynen çünkü Kaş'ta yaşıyorum..
-----------------------------Haji bende bir ara kalkanda yasadim, cok güzel yerler.
-
++ hocaa ışıklarda tıravestilerle takılmayı unutma puhahaha :D:D
Toplam Hit: 3318 Toplam Mesaj: 20