Antalya Hakkında Bilgi Birkaç Günlük
-
2 günde senin de performansına bağlı çok yer görebilirsin ama :D bence en fazla(normal biri olarak düşünürsem).. daha önceden hiç gitmediysen. kaleiçini gezmeye başlarsın sana en yakın yer orası olur ilk başta sanırım.(bu arada orda oyuncak müzesi var istersen bir girebilirsin hazır kaleiçine girmişken.) orda yat turları var. seni farklı bir kaç noktaya götürüyorlar. nereye götürdüklerini söylerler zaten. ama ordaki yat turlarına 10 liradan fazla verme hatta indirebiliyorsan 5 lira falan. çünkü ordakiler ciddi kazıklamaya çalışıyor. 50euro falan diyor ücreti :D
sonrada sırayla olimpos, çıralı, kemeri 'i gezersin. hatta denizede girebilirsin bence. daha fazlada 2 günde bir yere gidebileceğini düşünmüyorum :D
-
Hocam madem dalaman tarafından uçacaksın Antalya'dan Kemer'e belediyenin deniz otobüs seferleri var.Geçen yıl 10 tl olması gerekiyor.Biner hem kemer e gider gezersin hemde deniz otobüs keyfi yaşamş olursun.Kemer'den de devam edersin Dalaman tarafına
-
Yeni konu açmadan buraya yazayım. 17 eylül akşamı antalyaya geliyorum. Merkeze yakın önerebileceğiniz kamp yeri vs var mı ? Ertesi gün Kaş'a geçeceğim. Yok hocam gel bizde kal vs diyen varsa hayır demem tabi :D
-
tam da bayram sonrasına denk geliyor evin durumunu bilecek olsam gel bizde kal derim de şimdi bi aksilik çıkmasın hocam :)
zaten acab hocama da oteli önerdim ama onun geldiği gün işten çıkıp alanyaya gitmek zorunda kaldım onunla da görüşemedim mahçubum baya :)
kamp konusunda bir bilgim yok sahil migros taraflarında olman senin için daha iyi olur Kaş arabalarına da yakın olursun.
dışarda kalmanı önermem Öğretmen evinde 1 gün konaklayabilirsin Migrosa yakındır o da.
geleceğin tarihe yakın telefon numaranı falan pm at bizde kal diyemesem de gündüz buluşuruz belki yanına gelir yardımcı olurum eşlik ederim sana hocam :)edit: akşam burada olacağını söylemişsin yinede gelirim :)
Lupin tarafından 27/Ağu/16 19:20 tarihinde düzenlenmiştir