folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Antalyada İkamet Eden Grafik Tasarım Konusunda Deneyimli Eleman Aranıyor

Antalyada İkamet Eden Grafik Tasarım Konusunda Deneyimli Eleman Aranıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    ZaZu bunu yazdı

antalya da degilim.

Fakat PS,Ai,Coreldraw 3 ü tamamda. After Effect ve Premiere grafikerlikle alakası yoktur hocam. Kurgu montajcı olması lazım bunu için. Ayrı ayrı arıyorsan eyvallah uyarmak istedim yanlış anlama

estağfurullah hocam , şuanda çalışan grafiker arkadaş , kurgudan da anlıyor , zaten yaptığı şeyler , 2-3 dklık tanıtım videoları felan. İnfografikler felan , ilgisi olursa daha iyi olur illa bilecek diye bişey yok , ana olarak grafiker olması önemli bizim için.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    Free_Mans bunu yazdı

valla grafiker varsa bana da bi ulaşsın bana da lazım bi tane. bu arada hocam baskı işlerinz falan oluyorsa benimle iletişime geç bizde baskı montaj vs açıkhava reklam şirketi var.

hocam telefonunu felan alayımda özelden , haberleşelim karşılıklı.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Ben de Antalya'dayım bu işlerden anlamam ama bizim fakültede anlayan eleman çok..(İletişim)

Detaylı bilgi verirsen istersen haber salarız.

Kendine İyi Bak ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    ZaZu bunu yazdı

antalya da degilim.

Fakat PS,Ai,Coreldraw 3 ü tamamda. After Effect ve Premiere grafikerlikle alakası yoktur hocam. Kurgu montajcı olması lazım bunu için. Ayrı ayrı arıyorsan eyvallah uyarmak istedim yanlış anlama

Her işi yapsın, lastik tamiri yapsın yemek dağıtsın, klima bakımı yapsın corel bilsin otocad yemiş yutmuş olsun serverdan analyan yazılım uzmanı işyeri hekimi aranıyor.gibi ilanlardan mı diyosun. beyler mezarcılardan uzak durun. hayatınızı çalarlar. çalışanlar endişeli ise o işyerinde 1 dakika durmayın.

Arkadaş aradağı elemanı burada bulursa siteden biride faydalanmış olur.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

Ben ajansta çalışanım , grafiker ayrılıyor , memleketine dönücek çalışmak isteyen varsa torpille aldırırım , maaş 1- 1.5k civarında ne yaptığınıza göre değişir , ekstra işler vs. gelir yüksek meblağlı işlerde komisyon alırsınız.  www.coverside.net www.coversidetasarim.com www.dugunantalya.com www.coverside-hr.com  felan işte websiteleri de. Öyle internette popüler değil ajansımız. Siteleri yeni yeni toparlıyorum ben.

şaka gibi asgari ücret bile 1300 lira oluyor gelicek ay :) grafikere gördüğünüz değer bu mu?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    Shephard bunu yazdı

.

şaka gibi asgari ücret bile 1300 lira oluyor gelicek ay :) grafikere gördüğünüz değer bu mu?

Arkadaş için söylemiyorum.

Bizde firmalar uni mezunu . Aşırı tecrübeli. Dil bilen . Prezantable. Yogun is temposunda çalışan. İnsana genelde global ekonomik krizden dolayı 1000 tl öder. 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    Shephard bunu yazdı

.

Arkadaş için söylemiyorum.

Bizde firmalar uni mezunu . Aşırı tecrübeli. Dil bilen . Prezantable. Yogun is temposunda çalışan. İnsana genelde global ekonomik krizden dolayı 1000 tl öder. 

32 sayfalık bi kataloğu 1300 liradan aşağı  yapmıyorum,  ve 1 haftamı falan alıyor gerçekten şaka gibi hocam :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    Shephard bunu yazdı

Ben ajansta çalışanım , grafiker ayrılıyor , memleketine dönücek çalışmak isteyen varsa torpille aldırırım , maaş 1- 1.5k civarında ne yaptığınıza göre değişir , ekstra işler vs. gelir yüksek meblağlı işlerde komisyon alırsınız.  www.coverside.net www.coversidetasarim.com www.dugunantalya.com www.coverside-hr.com  felan işte websiteleri de. Öyle internette popüler değil ajansımız. Siteleri yeni yeni toparlıyorum ben.

hocam onun bizle alakası yok ya , bende şaka gibi sayfası 200-250den dökülen cssler yapıyorum 1.5k alıyorum , siteler yapıyorum anahtar teslim 1.5k alıyorum ne yapalım :S

Toplam Hit: 2131 Toplam Mesaj: 19
grafiker tasarımcı