Antalyada Korku Filmi Gibi Olay
-
Kardeşler bende antalya da marketçiyim,bu tür olaylar burada da oldu.artık normalmiş gibi oluyo yani.bi seferınde adamın biri bana silah çekti.konuda şu:bnm market yol üzerinde gece saat 2 de bı araba yanaştı dukkanın önune arabanın içinden bana bağırarak 2 tane parlament getir dedi.şaşırdım baktım tanıdıkmı dıye değil.ben bakınca bu adam bana ne bakıyon artısmısın sen dedi ve torpito gözüne uzandı bende onu görünce direk silaha sarıldım o elinde silahla dükkana doğru gelirken bende elimde pompalıyla ona doğru gittim,pompalıyı görünce tırstı,adamın kafa bi milyon olmuş polat alemdar kesildi bi anlık.olay bu.
-
İyi adam ölmemiş...:S
-
TheWorm bunu yazdı:
-----------------------------
ilk izleyişimde anlamsız anlamsız güldüm :D adamın boğazını kesio ama adam kapıdan çıkıp gidio :| zaten filmlerden alışkın olduğumuz bi sahne.abartmaya gerek yok.
-----------------------------
kafası 1 milyon olan elemanın teki gelsin senin boğazına dayasın bıçağı büyük küçük salarsın.. -
Marketçilerin işi gerçekten zor itle kopukla uğraşıyorlar. Aman dikkat edin kendinize !
-
ahmet abi olacaktı orada. şişe manyağı yapardı onu
-
oyunlardaki sahne gbi kesmiş orospu evladı , beter olsun amcık . sen milletin hakkını ye bide insanları canından etmeye calış orda gri tişörtlü bı adam varya kasadaki adamı kurtarmaya calısıyo ona asıl helal olsun yiğit mert adammış. insallah anasını sikmiştir kasadaki adam vurdugu adamın :o
-
Lan bu neee
amk ben bıle şoktayım desem abartmış olurum ama yakınım o derece
Adam napmıs ole ya,durduk yere birde.Ama muhtar iyi yapmış,keşke o sarjoru ustune boşaltsaydı serefsızın.
Bu arada Allah'tan kapıdakı adama bısey olmadı,hafıf yarası var sanırsam bogazını tutarak cıkıyor dukkandan...
Allah kımseye gostermesın boyle seylerı ya
Gercekten korkunc bı olay ya,insanın piskolojisini bozacak tarzdan
Yazık ya bu insanlıga,gordukce tüylerım dıken dıken oluyor bu tur olayları ve ozellıkle tecavuz olayları.Ozellıkle tecavuz olayları cok arttı,hemde anormal tecavuz cocuga,bebege,hayvana...Yazık yaa...
Allah islah etsin yada belasını versın bunların ya...
-
oha girişteki adama napmış öle :S helal muhtara bu arada :/ artık herşey kolaymı bu kadar ! :S :/
-
her dükkana bir nuh demircan şart
-
ulan ne acaip bi olay :|