folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Antalyada Otel Tavsiyesi

Antalyada Otel Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

marmarise falan gidip kafa dinlemeyi tercih etmelisin bence.ets.tur'da fiyatlar da çok iyi.bayramda ben şahsen marmariste olucam :-) alanya,kemer buralar rus kaynamakta ve kafa şişirmekteler :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Beyler şahsımla alakalı ama Antalyalı Müridlerden giren olursa cevap atar dıye daldım konuya :)

bayram için Antalya Lara da Kremlin Oteli tuttuk nasıldır ne dgıldır bılmıyorum ama ıyı mı ettık kotu mu ettık bı yorumlayıverın sıze zahmet :)

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

www.orangecounty.com.tr/ 

sitesi güzel içini dışını bilmem

7 eylülde balayında orayadayım bakalım. Animasyonları çokmuş truzimci bir bayan arkadaş söylemişti. Sıkılmazsınız diyodu. Kemere de yürüme mesafesindeymiş... 5 gece için kara gören oda 1350 idi 12 taksit aldık 4. taksidi ödedim daha bekliyos :D

İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KursatReis
    KursatReis's avatar
    Erkek

Hocam ben alkol kullanmadıgım ıcın bu konuda detaya gıremıcem otel kemer goynuk yolunda oteller bolgesı denen yerde kalıyor ben kendı aracımla gıttıgım ıcım dıger ulasım ımkanlarını hıç araştırmadım otel çevresınde cıkıp gezecegın pek bır yer ytok bı tek kanyon var orada da atlı safarı turları yapılıyor bıldıgım kadarıyla yat turları yapılıyor resepsıyondan her gun bılgı alabılırsın alkolsuz ıcecekler bardakta verılıyor eger bıraz parana kıyorsan wow topkapı palas veya wow kremlın palasa gıt derım benım ıcımde uhde kalmıstı gıdecegın tarıhlerde ıkı otel arası  600tl lik bır fark var ben baktım az once ama ıyı arastır kımsenın ovmesıne yermesıne kulak asma bence kararı kendın ver.

TANRI TÜRK Ü KORUSUN O KENDİNİ YÜCELTİR
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam sen otelini seç bende sana uygun fiyat bulayım. Rezervasyon yapıyorum haberin olsun.

Ayrıca oda tipini de unutmayalım

opusdei tarafından 05/Ağu/12 17:05 tarihinde düzenlenmiştir

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    opusdei bunu yazdı

Hocam sen otelini seç bende sana uygun fiyat bulayım. Rezervasyon yapıyorum haberin olsun.

Ayrıca oda tipini de unutmayalım

hocam zaten sorun oteli seçemiyorum her kafadan bir ses çıkıyor kafam allak bullak oldu :)

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bladex38
    bladex38's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KursatReis bunu yazdı

Hocam ben alkol kullanmadıgım ıcın bu konuda detaya gıremıcem otel kemer goynuk yolunda oteller bolgesı denen yerde kalıyor ben kendı aracımla gıttıgım ıcım dıger ulasım ımkanlarını hıç araştırmadım otel çevresınde cıkıp gezecegın pek bır yer ytok bı tek kanyon var orada da atlı safarı turları yapılıyor bıldıgım kadarıyla yat turları yapılıyor resepsıyondan her gun bılgı alabılırsın alkolsuz ıcecekler bardakta verılıyor eger bıraz parana kıyorsan wow topkapı palas veya wow kremlın palasa gıt derım benım ıcımde uhde kalmıstı gıdecegın tarıhlerde ıkı otel arası  600tl lik bır fark var ben baktım az once ama ıyı arastır kımsenın ovmesıne yermesıne kulak asma bence kararı kendın ver.

teşekkürler hocam biraz daha araştırıyım :)

Full Destek Notebook Onarım Merkezleri...
Toplam Hit: 1984 Toplam Mesaj: 18