folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Antalyalı Müridler Bi Bakın İçeri

Antalyalı Müridler Bi Bakın İçeri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

geyik yapcam sonra ciddi mesajımı yazcam

bnm numarada 0544 331 31 31 arayn boyayın :P

neyse asıl mesajım bence antalya ile sınırlı kalmamalı ankaradada hiç buluşma olmadı ki antikky falan ankarada bence olsa çok iyi olur

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _E_O_R_
    _E_O_R_'s avatar
    Erkek
    under_king bunu yazdı:
    -----------------------------
    _E_O_R_ bunu yazdı:
    under_king bunu yazdı:

_E_O_R_ bunu yazdı:
    aslında iyi fikir de bunu sadece antalya için değilde şöyle bölge-bölge şehir-şehir yapsak daha güzel olur. müridler fihristi gibim :D

Aynen sana katılıyorum :) Rene'den rica edelim :)

Ben antalyadan değilim :| Ben Bursadanım :) heycan yok

walla iyi olur. rene'den rica etsek böyle bi db yapsa isteyen müridler tel nolarıyla birlikte kaydolsa gayet güzel olur aslında.

ama işte burdada kişisel bilgilerin güvenliği meselesi war (tel no filan). o nası halledilir bilemiyorum.

bu arada bende amasyadayım :)

Kardeşim ne işin var o zaman bu konuda :) Çık git işine bak :|
    Müridelerin dışında kimsenin tel numaraların kişisel çıkarlar için kullanılacağını düşünmüyorum

:DD gomik. sende haklısın walla benim dediğimde tarikata hakaret a.k. :D

onu bunu bırakalımda güzel fikir diyoduk. üstüne gitsek bu işin güzel bişiler çıkar ortaya. ama işte rene'ninde işi başından aşkındır o ne der bilmiyom.

hangi kadir? deli kadir uleeeyyyynnnn!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Hocam bu dediğiiz şey bence gayet yersiz olur,zaten birbirinin numarasını isteyecek yada birbiriyle görüşmek,iş yapmak isteyen insanlar pm'den,msn'den konuşur numaralarını cartlarını curtlarını alırlar.Böyle bişey hem yapılamaz(rene yapar ama işlevsel olarak kullanılamaz çok sorunlar oluşturur) hemde çok gereksiz olur bence:|

Konuyada girdim Matrax'ın numarası var artık elimde gıpraştırırım:C  tatil döneminde bi buluşma olursa banko ordayım:)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _E_O_R_
    _E_O_R_'s avatar
    Erkek
    nakamura2 bunu yazdı:

Hocam bu dediğiiz şey bence gayet yersiz olur,zaten birbirinin numarasını isteyecek yada birbiriyle görüşmek,iş yapmak isteyen insanlar pm'den,msn'den konuşur numaralarını cartlarını curtlarını alırlar.Böyle bişey hem yapılamaz(rene yapar ama işlevsel olarak kullanılamaz çok sorunlar oluşturur) hemde çok gereksiz olur bence:|

Konuyada girdim Matrax'ın numarası var artık elimde gıpraştırırım:C tatil döneminde bi buluşma olursa banko ordayım:)

çokda yersiz olmaz. çünkü müridler kendi şehirlerindeki veya civar şehirlerdeki müridleri tanımıyorlar. o yüzden şimdi yazdığımız başlık gibi başlıklar açılıyor.

dediğimiz gibi bişeyler olursa en azından müridler birbirlerini daha kolay bulur kaynaşır vs.

hangi kadir? deli kadir uleeeyyyynnnn!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bi dahaki seneye: antalya taraflarında oturan, evinde boş, 1 ay misafir kalabileceğim hoca varsa yardımcı olsun:)

her türlü iş yaparım. pansiyon garson, bakım, mekanik motor elektronik hidrolik hava: ) iş olsunda yaparım

seneye o taraflarda 1 ay gibi zaman geçirmek istiyorum. sanmıyorum ama 2006da birisi başlık açmış diyordiki hocalar ev boş gelin gezelim eğlenelim diyordu o zamanlar üye olamadığımdan sadece konuya bakmıştım :)) şaşırmıştım üstelik.

edğt : 2 kişilik:)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    iki kisimi var lee sadece :)

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    2 kişi bence başka şeyler yapın

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    bugun doğu garajında elinde siyah scoterle ortada sap gibi kalmış gördüğüm mürid kimdi le :) tahribat yazısını görünce sırtında, merak ettim.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 3246 Toplam Mesaj: 19