Antalyalı Müridler Bi Bakın İçeri
-
geyik yapcam sonra ciddi mesajımı yazcam
bnm numarada 0544 331 31 31 arayn boyayın :P
neyse asıl mesajım bence antalya ile sınırlı kalmamalı ankaradada hiç buluşma olmadı ki antikky falan ankarada bence olsa çok iyi olur
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------
_E_O_R_ bunu yazdı:
under_king bunu yazdı:
-----------------------------_E_O_R_ bunu yazdı:
aslında iyi fikir de bunu sadece antalya için değilde şöyle bölge-bölge şehir-şehir yapsak daha güzel olur. müridler fihristi gibim :D
-----------------------------Aynen sana katılıyorum :) Rene'den rica edelim :)
Ben antalyadan değilim :| Ben Bursadanım :) heycan yok
-----------------------------walla iyi olur. rene'den rica etsek böyle bi db yapsa isteyen müridler tel nolarıyla birlikte kaydolsa gayet güzel olur aslında.
ama işte burdada kişisel bilgilerin güvenliği meselesi war (tel no filan). o nası halledilir bilemiyorum.
bu arada bende amasyadayım :)
-----------------------------Kardeşim ne işin var o zaman bu konuda :) Çık git işine bak :|
Müridelerin dışında kimsenin tel numaraların kişisel çıkarlar için kullanılacağını düşünmüyorum
-----------------------------:DD gomik. sende haklısın walla benim dediğimde tarikata hakaret a.k. :D
onu bunu bırakalımda güzel fikir diyoduk. üstüne gitsek bu işin güzel bişiler çıkar ortaya. ama işte rene'ninde işi başından aşkındır o ne der bilmiyom.
-
Hocam bu dediğiiz şey bence gayet yersiz olur,zaten birbirinin numarasını isteyecek yada birbiriyle görüşmek,iş yapmak isteyen insanlar pm'den,msn'den konuşur numaralarını cartlarını curtlarını alırlar.Böyle bişey hem yapılamaz(rene yapar ama işlevsel olarak kullanılamaz çok sorunlar oluşturur) hemde çok gereksiz olur bence:|
Konuyada girdim Matrax'ın numarası var artık elimde gıpraştırırım:C tatil döneminde bi buluşma olursa banko ordayım:)
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bu dediğiiz şey bence gayet yersiz olur,zaten birbirinin numarasını isteyecek yada birbiriyle görüşmek,iş yapmak isteyen insanlar pm'den,msn'den konuşur numaralarını cartlarını curtlarını alırlar.Böyle bişey hem yapılamaz(rene yapar ama işlevsel olarak kullanılamaz çok sorunlar oluşturur) hemde çok gereksiz olur bence:|
Konuyada girdim Matrax'ın numarası var artık elimde gıpraştırırım:C tatil döneminde bi buluşma olursa banko ordayım:)
-----------------------------çokda yersiz olmaz. çünkü müridler kendi şehirlerindeki veya civar şehirlerdeki müridleri tanımıyorlar. o yüzden şimdi yazdığımız başlık gibi başlıklar açılıyor.
dediğimiz gibi bişeyler olursa en azından müridler birbirlerini daha kolay bulur kaynaşır vs.
-
bi dahaki seneye: antalya taraflarında oturan, evinde boş, 1 ay misafir kalabileceğim hoca varsa yardımcı olsun:)
her türlü iş yaparım. pansiyon garson, bakım, mekanik motor elektronik hidrolik hava: ) iş olsunda yaparım
seneye o taraflarda 1 ay gibi zaman geçirmek istiyorum. sanmıyorum ama 2006da birisi başlık açmış diyordiki hocalar ev boş gelin gezelim eğlenelim diyordu o zamanlar üye olamadığımdan sadece konuya bakmıştım :)) şaşırmıştım üstelik.
edğt : 2 kişilik:) -
iki kisimi var lee sadece :)
-
2 kişi bence başka şeyler yapın

-
bugun doğu garajında elinde siyah scoterle ortada sap gibi kalmış gördüğüm mürid kimdi le :) tahribat yazısını görünce sırtında, merak ettim.