folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Antepli Bir Kebapçının Reklam Broşüründen..

Antepli Bir Kebapçının Reklam Broşüründen..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    Diyet,... perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlılarının ve genelde de Türk milletinin devamını engellemek için dış mihraklar tarafından gündeme getirilmiş şuurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturuşta götüren dev gibi babayiğit atalarımızı ve tarlada doğum yaptıktan sonra bebeğini kundaklayıp, elde orak tarlada çalışmaya devam eden Türk kadınlarını; kalori hesaplayan, hapşırınca yatağa giren, fitness ve aerobik yapan çıtkırıldım tiplere dönüştürmek ve Türkleri Çinliler, Japonlar gibi sıska, zayıf ve sağlıksız bir ırk haline getirmektir.

İcabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek başına namluya süren bir babayiğidin, kalori hesaplayan, yoğurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykırım olabilir mi?

İç yağının, kuyruk yağlarının, anamızın Vita yağının kolestrol yaptığı palavradır.

Kolestrol, kebapları yedikten sonra iki şise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.

Sakın bu oyuna düşmeyin.

Feminizm, kadın hakları, çevre şuuru ve eşitlik adı altında Türk kızlarının akılları çelinerek, yemek yapmayı bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularını, abuk subuk yiyeceklerle yetiştirecek, damak zevki gelişmemiş, sunta kılıklı diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmişlerdir.

Ayrıca kör olası dış mihraklar, bu kızlarımıza kebap, soğan, çiğ köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak şalgam suyu içen yiğitlerimize hanzo-kıro gibi sıfatlar takmayı öğretmişlerdir.

Ayrıca son yıllarda moda gibi gösterilmeye çalışılan Çin mutfağı diye birşey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatın, wog adı verilen bir tencerede yarı pişmiş yarı çiğ olarak hazırl anıp insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazlıktır. Sakın kanmayın, sakın yemeyin. Helal değildir!

SİZ KEBAP, CİĞER KAVURMA,NOHUTLU DÜRÜM, BEYRAN VE MİS GİBİ FISTIKLI BAKLAVA YEYİN.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maxxis39
    maxxis39's avatar
    Erkek

Adam bi taraftan haklı beyler. Ama kolestrol kısmı kopardı :D

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

La yazan haklı değilmi şimdi :S

"bea"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek

Antepli Usta'ya katılıyorum en haklısından :B

all this pain is an illusion...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Adam Haklı Beyler :) Walla ben dibine vuruyorum arkadaş lahmacundur kebabdır kuşbaşıdır baklavadır fıstıktır burmalıdır ne varsa alayına girişiyorum canım istediği zaman geneldede hep yerim bu saydıklarımı gözünün yaşına bakmam mesela akşam lahmacun var evde off böyle yağlı yağlı lezzetli abi başka bişey değil ya giderim aga 3-4 götürrüm affetmem ya :):)

Not : Allah şükür bir sağlık problemim felanda yok.

TURKCELL
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

yağ-şeker-tuz yememeyi öğütleyip abuk subuk testlerle beynimizi bulandıran "işbirlikçi" doktor kılığındaki çaşıtlarıda başlamışken kılıçtan geçirelim. tarlada doğum yapıp çalışmaya devam edemiyorsa muhtemelen ırkı bozuktur, karımızı kızımızı da keselim kanı bozuk velet olmaz olsun. 

oğuz boylu bozkurt soylu Türk ayçiçek yağını kafaya diker , yanında 3 paket sigara içmeside makuldür  eğer değilse muhtemelen ırkı çinliler veyahut koreliler ile karışmış olabilir. eğer vita yağına tepki gösteriyorsa çinli , kuyruk yağına tepki gösteriyorsa korelilerle karışmıştır ki bu ırkların en belirgin özelliğidir. 

biz önce yiyelim iç yağını zamanı gelince kaldırırız , 240 kilo mermi neymiş Türk dediğin toparabasıyla kaldırır atar nasılsa

herşeyin bir şeyi vardır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    Açım bree ustaa... Yapılır mı bu yiğide, hastalıktan boğazından lokma geçemeyen, anasının zulmuyla mikserde çekilip çorba niyetine kurufasülye verilene... Açım ulayn..!!! Açılın bre, ben tavacı şükrüye et yemeğe gidiyom... Açım...

Çok sıkılıyom
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockes
    rockes's avatar
    Erkek

galiba ben bi otruşta bi koyun yiyeblrim , ozaman bn halaa sağlamım :P

bu arada adam haklı beyler :D

askerden geldi işsiz . edit: artık işli
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı:
    -----------------------------

yağ-şeker-tuz yememeyi öğütleyip abuk subuk testlerle beynimizi bulandıran "işbirlikçi" doktor kılığındaki çaşıtlarıda başlamışken kılıçtan geçirelim. tarlada doğum yapıp çalışmaya devam edemiyorsa muhtemelen ırkı bozuktur, karımızı kızımızı da keselim kanı bozuk velet olmaz olsun. 

oğuz boylu bozkurt soylu Türk ayçiçek yağını kafaya diker , yanında 3 paket sigara içmeside makuldür  eğer değilse muhtemelen ırkı çinliler veyahut koreliler ile karışmış olabilir. eğer vita yağına tepki gösteriyorsa çinli , kuyruk yağına tepki gösteriyorsa korelilerle karışmıştır ki bu ırkların en belirgin özelliğidir. 

biz önce yiyelim iç yağını zamanı gelince kaldırırız , 240 kilo mermi neymiş Türk dediğin toparabasıyla kaldırır atar nasılsa

Kokoreçi "çağ dışı" bulup soyu kurumakta olan avrupanın oluşturduğu birliğin standarlarına ithafen kaldırılmasını isteyen muhtemelen germen piçlemesidir. Veyahutta bozkırlardaki yemek kültüründen gelen büyükbaş sığır etini, küçükbaşların kebabını belli bir takım laflarla süsleyip kansere etken yaparmışçasına gösterip Akdeniz ürünlerini Türk milletinin temel besin gıdası yapmayı öneren doktorların yunan tohumu "olma ihtimali" vardır.

Türk dediğin nedir, aynı coğrafyada türemesine rağmen ne güneyindeki Çinliler gibi tıfıl ne birlikte yaşadığı Moğol gibi sıska, aksine yayıldığı her coğrafyada kendiyle birlikte götürdüğü yemek kültürüyle yaşamış millet alt tarafı değil mi.

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

içimdekilere tercüman olmus Allahına kurban helal olsun valla

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

jizz_jix bunu yazdı:

Adam Haklı Beyler :) Walla ben dibine vuruyorum arkadaş lahmacundur kebabdır kuşbaşıdır baklavadır fıstıktır burmalıdır ne varsa alayına girişiyorum canım istediği zaman geneldede hep yerim bu saydıklarımı gözünün yaşına bakmam mesela akşam lahmacun var evde off böyle yağlı yağlı lezzetli abi başka bişey değil ya giderim aga 3-4 götürrüm affetmem ya :):)

Not : Allah şükür bir sağlık problemim felanda yok.

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
Toplam Hit: 3443 Toplam Mesaj: 25