Anti Knight Online Icin Yardim !
-
Beyler kardesim bilgisayarimda knigt denen zimbirti oyunu oynuyo ben bu oynu oynamamasi icin surekli yukledikten sonra silmekten biktim.
bana bi cozum onerin kardesim bu oyunu oynamamali ama nasil ?
nasi yasakliycam ben bu oyunu bilgisayarimda ?
cozum uretecek olan varmi ? -
sp2 guvenlık ayarlarından veya hizmet yonetıcısınden ko nun kullandıgı protokol u kapat ama amk oyunu hangı portu kullanıo o mesele :D
-
hacım kur zone alarmı:D
gınayttın exesini yasaklı listesine ekle
:D
bidaha açsında göriim:P -
Arkadaşım knight trojen türü bir program trojenler yollıyarak oynanıyor. Eğere bilgisayarına norton internet securtiy kurarsan ve guvenliği üst seviyede tutarsan ayun acılamaıyo yamalrını falan yülüyo oyunu kurabiliyor ancak açamıyor
-
trojan daki mantık zaten tcp ip deki mantık
ama trojanla alakası yok gınaytın
oyun için netten x,y,z koordinatları oyuncuların hede hödö bilgileri yollanıyo
enin client programın onu evirip çevirip kullanıyo
adam ahada bu pixelde diyip oraya koyuyo
sonçta gınaytın exesini bloklamak lazım en etken yol bence bu :D -
deepfreeze kur şifre koy :)
-
1- Ben de knight oynuyom
2- bende norton i. security kullanıyom
3- Güvenlik üst seviyede ve gayet uyumlu çalışıyorlar. -
Bu olayin cok zor oldugunu sanmiyorum, once firewall unun ayarlarina gir. Sonra ordan 443 numarali portu yasakla, olsun bitsin degil mi ?
-
yaw hoca ne kasıyonuz :D
windows ta bi dene guest hesabı aç. program kurma yetkisi neyim gibi bişiler var admin hesabın olmayınca xp de prog. kuramıyon onu kısıtla. bak bakim kurabiliyomu bi sikimi :D kendi hesabına da şifre koy a.q. bunları yapamıyosan aip :D olmadı döv dai gerçi züper bi yöntem de bu. benim de veled-ül mübarek kardeşim habire saçma saçma haber şeyleri felan yüklüyodu bunu şei ettim bi bokum yapamıyo artık -
arkadaslar mmc yi açın ve bileşen ekle kaldır dan grup ilkesi ekleyin daha sonra da
yerel bilgisayar ilkesi>bilgisayar yapılandırması>windows ayarları>yazılım ksıtlama ilkelerine sağ tıklayıp yeni ilkeler oluştur diyoruz ve yeni değerler eklenecek
ek kurallar a gelip ekleme yapacağız
sağ klick yeni yol kuralı yol a şunu yazalım %programfiles%\knight online
başka bir tane daha ekleyelim yol a knight online.exe
başka birtane vede bunun da ismi launcher.exe
kesin kxp de kullanıyodur koxp de trojan var onuniçin pvs.exe vede ayar.exe yi de ekle tabi bu çok etkili bir çözüm değil dosya isimlerini yada farklı klasör e kurduğunda bunlar iptal olur -
ÇOOOKKK İYİ Bİ YOLL ::
kaspersky yüklee knight.exe yi virüs olarak görüyo ve siliyo :D
YADA
bende knight oynuyodım pc ye silkroad yükle knight ı bırakır şekil a(yani ben)
Toplam Hit: 16846 Toplam Mesaj: 16