Anti-Virüs Öneri
-
Ya bu aralar virüsten bıktım KTKBDHK3.dll diye bi virüs "c'yi Patron1" , "d'yi Patron2" olarak paylaşıma açıyo.Bu yüzden 2 kere format attım. Avast var galiba yetersiz kalıyo acaba önerebileceğiniz bi anti-virüs varmı?
Biliyorum basit bi konu ama görüşlerinizi almak istedim.. Yardım edicekler için şimdiden Teşekkürler. -
Kaspersky Internet Security (Anti Virüs)
Ad Aware (Anti-spy)
ZoneAlarm (FireWall)yeah!
-
Çok sağol OG :D alayını indirdim..
-
nod32 süper tavsiye ederim kemdimde kullanoyurm
-
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------
nod32 süper tavsiye ederim kemdimde kullanoyurm
-----------------------------kesinlik ötesi şekilde katılıorum hem sistemi kasmaz hem virüslerle ilişkiye girer kısırlaştırır :P
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------Kaspersky Internet Security (Anti Virüs)
Ad Aware (Anti-spy)
ZoneAlarm (FireWall)yeah!
-----------------------------kasper internet securityde hepsi mevcut zaten. bide ustune bunları kurarsan çakışır. diger ozellikleri disable ediom ole kullanıom diosan o ayrı ama ozamanda bi espirisi kalmaz. lostdream hocam kaspersky internet security kullan. suan icin en iyisi.
-
avasta kaldıysan c patronda olur komide azuahahah 9 yıllık kullanıcıyım gordugum en berbat antivuruslerden birisi avasttır.. eheh birde norton bu ikisi haric ne kurarsan kur bişey olmaz.. formata elince iyi etmişsin.. bazen bir virus yuzunden gunlerce kafa yoruyoruz en iyisi basıcan formatı neyse sana gecmiş olsun.
-
Kessinllikle kaspersky ;)
-
nod 32 yi çok övdüm ama kaspersky diyorum parasız 32 ytl verince nod32 canavarda neyse.
-
kaspersky internet security kur ama modifiye yap yani anti-hacker ı kapat..
güvenlik duvarı olarak zonealarm pro yu kullan..
ek olarak ad-aware 2007 ve xoftspySE öneririm.. -
yok hiç bi antivirüsün etkisi yokmuş o Patronlara bende format attım ...
Kökünden çözüm ... :D
ama şimdi kasp. 6.0 var dkn hocam falan da önerdi internet sec. şimdilik mutluyum ama crack lazım ya... 20 gün falan kaldı trialin..ad-aware 07 de kurdum ama
Kaspersky Crack Lazım 6.0 internet sec. Olan Arkadaşlardan Yardım ...