folder Tahribat.com Forumları
linefolder Virüs - Trojan - Keylogger - BotNet
linefolder Anti-Virus Programınızı Test Edin...

Anti-Virus Programınızı Test Edin...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    yha bnde nod32 son 2 tanesini buLmadı :s

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sacrifice
    sacrifice's avatar
    Erkek
    Ben sadece NOD32 de şu ibareyyi gördüm "Probably a new trojan" vs. buna benzer bişeydi. Bu ne demek hocam bunu hangi av söylüyor? Onu göremediğini kabul edersek bu da demektir ki kasper ve türevleri yeni yazılmış trojanımsıları yakalayamaz. Ha demiyorum ki Nod32 hepsini bulur... ancak mekanizması farklı önce bunu anlaman lasımm..

#Coding Sacrifice Perl FSO#
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    DeAd_BoDiEs laf salatası yaptın ortalığı hoca bana icraat göster şimdi, ayrıca kaynak kaynak olsun inglizce olsun fark etmez :) sen yeterki nod dan iyi olduğunu ispatla, bozcan ben şimdi sana screen shotlarını gösteririm az bekle :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    ertan hoca tmm buLmşturda bnde nie buLmadı :D
    updateLerde de sorun yokq alala :s :D

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    işte nisan 2006 da kaspersky en iyi anti virus seöilmişti bu da onunla ilgili yazı... ingilizcesi olan okusun..

April 2006

Kaspersky Anti-Virus has been named the 'Best Anti-spyware and 'Best Anti-worm' product by leading IT security title, SC Magazine, in the Readers Trust Awards. The company walked off with the coveted accolades at the SC Magazine Awards 2006 Europe. Kaspersky Lab was also a finalist in the ‘Best Anti-Virus’ and ‘Best Anti-Trojan' categories.

The double success re-enforces Kaspersky Lab’s position in the anti-malware market, as the company fended off some strong competition from major players in the security industry to win the awards. This year there were more than 1,300 product and service nominations from more than 330 companies.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek
    ya bunnar 1.seçtide noldu? görünürde nod32 herturlu iyi cıkıo:):):)
    lafta 1. kasper işte 1. nod32:P

" ' "
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Nod32 hakkaten karışık bir yapıya sahip yani bu da demektir ki kullanıcıya hitap etmiyor. En kötü eksilerden... Ayrıca 6000virüs mü ne vardı onun testini yap istersen ertan, kaspersky daha çok buluyo ama daha kısa zamanda mı onu bilmiyorum uzun süredir nod32 ile ilişkim olmadı çünkü :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    :) şirketler kendileri seçiyor, her şirket bunu seçti diye birşey yok, performans/virus bulma/temizleme işlemine bak bakalım kim önde.. hoca nod32 ile ilgili de araştırma yap sen bi, kişisel görüşlere bak bi, nod un sermayesi kasper kadar olsaydı adamlar a.q. dünyanın :) yerinde olsam denerim nod u ve benim neden bu kadar çok yazdığımı anlardın :)

bozcan hoca
    7 ve 8

http://img144.imageshack.us/img144/50/7rx3.png

http://img176.imageshack.us/img176/3608/8yx3.png

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    her şirket bunu seçiyo diyosun =)
    peki şirketler kaspersky ı niye seçiyo..?

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hoca kişisel olarak ikisinide kullanan insanlara sor bakalım, genel olarak neyi tavsiye ederler, nod un sorunları şunlardır

- basit bir görünüşü var (şaşalı değil)
    - kullanımı karışık görünsede basittir
    - Eset büyük bir şirket değildir ama öyle olmasına rağmen kaspersky ile kıyaslanması onun aslında ne kadar büyük olduğunu gösteriyor :)

Toplam Hit: 13175 Toplam Mesaj: 61