folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Antidepresan Hakkında

Antidepresan Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    antidepresan nedir nedeildir yararı zararı nedir hangisi ii hangisi kotu nası işe yariomu bari falan filan bildiginiz bişiler warsa paylasalm

ekşiden baktım pek tatmin olmadım bide buraya soriim dedim

çocuktum,büyüdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lost_dream
    lost_dream's avatar
    Erkek
    annem sinir ilacı kullanıyor
    bir defasında yanlışlıkla grip ilacı niyetine içmiştim
    not:yanlışlıklada olsa içmenizi tavsiye etmem.acaip sinir yapıyo

Tüneli kaçmak içinmi kazmışlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    focuturk
    focuturk's avatar
    Erkek
    passiflora ama bunların şakası yok hoca doktora gitmek lazım. ve bu ilaçlar çok uzun süreli kullanılıyor. tabi hasta olanlar için. sen galiba bireysel takılıcan :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    genelde seni uyuşturucu bağımlısı gibi gezdiren sağa sola malak gibi baktıran akan sümüğünü salyanı bile kontrol edememene sebep olan ilaçlar bunlar yada sabah akşam uyutan
    kafana göre kullanmı tavsiye etmem

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gundabaz
    Gundabaz's avatar
    Erkek
    bildiğim kadarı ile antidepresan isminden de anlaşılacağı gibi depresyon geçiren kişilere tedavi amaçlı verilen sinir yatıştırıcı ilaçlardır.
    Yüksek doz da etkisi olan (Diazem gibi) türleri yeşil reçete ile satılsa da,orta şiddet de etkisi olan (Laroxyl mesela) eczanelerde 1,5-2 YTL ye satılıyor.Kafanıza göre almanızı tavsiye etmem eğer depresyon geçirdiğini düşünüyorsanız mutlaka bir doktor muayenesinden geçtikten sonra tavsiye edeceği ilacı kullanın derim.
    Not:Askerde vizite onbaşısı olduğum için intihar vakalarına bu tür ilaçların verildiğini biliyorum yoksa şahsi kullanmışlığım yoktur..

Dokunmayın yetime Parmak sokar Sütüne !!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    yok yaw ne bireysel takıliim bu dediklerinizin ustune doktor dese bile almam :d bide bayagi bi kilo aldırıomus yada weridiriomuss ekşide yazıodu

çocuktum,büyüdüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    psikiyatr ım denen lavuk bi ton ilac vermişti gecen sene 6 ay kullandım yaklaşık. bol bol uyuyodum, sağlıklı bi insan diildim, bol bol kafa yapıyodu (hoşuma gitmiyo değildi) bi süre sonra daha kötü duruma geldiğim için bıraktım. o psikiyatr ın yapacağı işide nokta nokta dedikten sonra bidaha elime dahi almadım ilacları

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Erkek
    yuh abi naptınız ya ?
    görende uyuşturucu gibi bişi sancak :]

psikiyatristim yazdı, bir aydır kullanıyorum, kafa filan yapmıyor, hiçbiboka da yaramıyor, bilmiyorum bişeye yaraması için şöyle 6 7 ay geçmesi mi lazım. ama içince kendimi iyi hissettiğimi hatırlamıyorum.

ama uyku düzenine yardımcı olduğu doğrudur. kafanız istediği kadar bozuk olsun bisüre sonra uyku getirio.

kısacası psikolojik bi etkisini göremedim henüz ama yinede doktorunuz yazmadan kullanmayın, ilaç bu sonuçta :\

bir imzam bile yok
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    bikere uyuyamıodum babam zanax werid bidene hatta yarısını werdi içtim 20 saat uyumusum

çocuktum,büyüdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    Hepsi fasa fiso..
    Bu tür ilaçlar psikolojik ilaçlardır. Psikoloji ise psykhe ve logos yani ruh ve bilim kelimelerinin birleşiminden gelir. Yani rush bilimi.. Fiziksel bir şeyin ruhi yönü bozuk olan birisine iyi geleceği beni hiç inandırmaz. En fazla olacağı, kendi psikolojinizi , ilacı alırken iyileşmenize endekslemek ve olumlu sonuçlarını ilaca bağlamanızdır.

Ben kullandım yararını gördüm diyen biri varsa psikolojisini iyileşeceğine endeksleyip de iyileşmiştir. O yüzden sağlıkta, mutlulukta sizin elinizde olan birşey.. Ben hiç ilaç kullanmam.. Gayette sağlıklıyım, gayette mutluyum..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    dipLoit kullandığın ilaçlara bağlı kafa yapıp yapmaması bide dozaj farkı var. LYCRa dediğine katılıyorum dostum mutluluk insanın elinde... sağlığa bişey diyemem yanlız :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 2403 Toplam Mesaj: 17