Antidepresan Şarkılar
-
indir yansımalar'ın albümlerini dinle, ayrıca erkan ogur'u dinlemiyosan müzik dinliyorum ben diye dolaşma ortalıkta, ney tanbur taksimleri ilaçtır es geçme...
-
http://www.youtube.com/watch?v=4om1rQKPijI
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
ayrıca erkan ogur'u dinlemiyosan müzik dinliyorum ben diye dolaşma ortalıkta
-----------------------------
-
harbiden hea bende bu aralar accayip bunalımdayım. manitamdan ayrıldım çok kötüyüm bi öneriniz falan varmı? (kızı bırakan benim peşinde koşan yine benim. paranoyakmı oldum ne.)
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------gizli-kod bunu yazdı:
-----------------------------özellikle rahatltıcı slow fon müzikleri varsa paylaşabilirmisniz arkadaşlar
-----------------------------yedi karanfil de birçok slow müzik var arkadaşım. Mesala gel gör beni aşk neyledi, haydar haydar, bir çift turna vs. bayağı var orda yani. Erkan oğur'unda dağlar, yarim senden ayrılalı vs. güzel parçaları var
-----------------------------diye bir cevap vermiştim birinci sayfada. Dinliyorum zaten yani =) ama onunda moral bozan şarkıları var :D Mesala yarim senden ayrılalı kafa yapıyo
-
Hocam yaz bunları dinLe
Piiz - Müdür
Kurban - Yosma
Kurban - Yalan Dostum
Mor ve Ötesi - Yaz Yaz Yaz
Teoman & İrem - Duş
-
Muslum gurses - Dinleyin geceler
Muslum gurses - Haberimiz yok
-
whitesnake - is this love.mp3
Guns 'n Roses - November Rain.mp3
Pain Of Salvation - Undertow.mp3
System Of A Down - Roulette.mp3
Manga - Beni Benimle Bırak.mp3
Manga - Alışırım Gözlerimi Kapamaya.mp3
Manga - Cevapsız Sorular.mp3
Teoman - Fahişe.mp3
-
Ajda pekkan - sen iste
Amy winehaouse - you know I m go no good
arka arkaya birkaç defa dinle birşeyin kalmaz
-
evet november rain iyidir. sweet child o mine filan açar seni yine guns n roses tan :| onun dışında böyle house tarzı parçalar normalde pek işim olmasa da arada böyle neşelendiriyo insanı :D:D ha bide türkçe olarak grup vitamin dinleyebilirsin :P sandalyeden düşmezsen tabi :|