Antikagibi Şeyler Fiyat Verirmisiniz
-
Bunlar pederin evde canımı sıktı parada lazimsaticam kurtulcam
biktim bunlardan eskici vs denicektim sakin ha dediler
aranizda alicak olan varsa çok fazla indirimyaparim =/
bunlarada fiyat verirseniz sevinirim
Siğdi çalar eski diye koydum eski çok hemde :S
-----
aşiri eski odlunu düşündüğüm afganistandan özel getirrtidi babam foto makinasi
eski olmasina rahmen kruulmu foto çekişmi uzun ama bu fotoğraf bakinalarina bin basar :D

_
kaset radyo plak çalar 0 çizik çok iyi korundu eski alman mali

Satmamda yardim edenlere %40 vericem
-
foto mak. talibim kaç para pm at :)
-
Eğer param olsaydı hiç tereddüt etmez fotoğraf makinasını alırdım.
-
pm atma buraya yaz ki talipler yarışsın fiyat artsın
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
foto mak. talibim kaç para pm at :)
-----------------------------siz belirleyin ben bilmiyorum valla
ama tbt olduğu için uygun veririm hocam tbt dışına pahalidir kendiniz içinde indirim yapariz ama bi fiyat belirleyin =S
-
fotoğraf makinesini bit pazarında 10 liraya alırsınız, iyi pazarlık yaparsanız 5 e bile düşerler. pikapa lafım yok, çalışıyorsa 60 70 eder. markalarını filan biliyorsan gittigidiyordan bak fiyatlarına kaça gidiyormuş.
-
evet foto makinesi için fiyat ver bakalm =)
-
ozzy41g bunu yazdı:
fotoğraf makinesini bit pazarında 10 liraya alırsınız, iyi pazarlık yaparsanız 5 e bile düşerler. pikapa lafım yok, çalışıyorsa 60 70 eder. markalarını filan biliyorsan gittigidiyordan bak fiyatlarına kaça gidiyormuş.
ben 1 ytl planlıyodumhocam okadarda değildir heralde :))
-
DarkPrice bunu yazdı:
-----------------------------ozzy41g bunu yazdı:
-----------------------------gayet ciddiyim. izmit bit pazarı. her çarşamba, otogar arkasındaki pazar yerinde:D erken giderseniz güzel şeyler bulursunuz:D
-
ozzy41g bunu yazdı:
-----------------------------DarkPrice bunu yazdı:
-----------------------------ozzy41g bunu yazdı:
-----------------------------gayet ciddiyim. izmit bit pazarı. her çarşamba, otogar arkasındaki pazar yerinde:D erken giderseniz güzel şeyler bulursunuz:D
urarım neler varmiş belki 5 ytl leptop bulruz -
aklına ne geliyorsa bulursun, şansına ve dikkatine kalmış. tezgahları dikkatli incelersen belki şirinleri bile bulabilirisin:D