Antioss.Net
-
KorteX bunu yazdı:
-----------------------------hayatımızı nasıl kurtaralım..? bize yol göster.. bu sistemle nereye gidecez.. hade tüm insanlar calıssın herkes kazansın.. herkesi alırlar mı ? almazlar.. milyonlarca insan bosta kalıyor..yine sistemde bir problem war.. yine hatalı olan biziz..
3:15 dakka komik deil mi sence ? eğleniyorlar bizimle.. oynuyorlar..
öss = öğrenci silkeleme sınavı..
-----------------------------ÖSS = Öğrenci Sikme Sınavı
ÖSYM = Öğrenci Sikip Yerleştirme Merkezi
-
e-toLqa bunu yazdı:
---------------------------
ÖSS = Öğrenci Sikme Sınavı
-----------------------------
puheahea:D:D:D +999 haklısın :D -
Puhahahahh :):):)aynen Öle amk
-
tebrik ederim beyler,umarım sesimizi duyururuz...
-
:D inşaLlah kalkarda kurtuluruz
-
e-toLqa bunu yazdı:
KorteX bunu yazdı:
-----------------------------hayatımızı nasıl kurtaralım..? bize yol göster.. bu sistemle nereye gidecez.. hade tüm insanlar calıssın herkes kazansın.. herkesi alırlar mı ? almazlar.. milyonlarca insan bosta kalıyor..yine sistemde bir problem war.. yine hatalı olan biziz..
3:15 dakka komik deil mi sence ? eğleniyorlar bizimle.. oynuyorlar..
-----------------------------ÖSS = Öğrenci Sikme Sınavı
-----------------------------yerinde olan laflar buda kapak olsun =====>ÖSYM = Öğrenci Sikip Yerleştirme Merkezi :D
-
sistemi savunmuyorum , ben de karsıyım hatta okullardaki yazılı sınav sistemine bile karşıyım ama yapacak birsey yok ögrenciler yıllardır bu sisteme karsı YÖK e karsı degisen bir sey varmı yok! kendinize yazık edersiniz diyorum..tek care calısmak ve kazmak sisteme ayak uydurmak yas ilerledikce zaman gectikce ÖSS yi kazanma sansınız daha da azalıyor :S eninde sonun da sizde bu sistemle üniv den mezun olucaksınız :) ins. kalkar ama su durumda imkansız belki 10,20 yıl sonra :)
--------------------------
KorteX demişki ;
hayatımızı nasıl kurtaralım..? bize yol göster.. bu sistemle nereye gidecez.. hade tüm insanlar calıssın herkes kazansın.. herkesi alırlar mı ? almazlar.. milyonlarca insan bosta kalıyor..yine sistemde bir problem war.. yine hatalı olan biziz..3:15 dakka komik deil mi sence ? eğleniyorlar bizimle.. oynuyorlar..
-------------------------------------
istedigin sistem nedir KorteX ,senin istedigin sistemle herkez istedigi yere girebilecekmi herkezi alacaklarmı :S
okulların belli ögrenci kapestesi vardır o na göre alım yapılır , istedigin sistem de bu kapeste kalkacakmı??
egitim sistemi nasıl olsun? ne istiyorsunuz?
secimlerde hehe bana oy verin kaldıracağım öss yi :D :D
-
:) haklısın sonuna kadar katılıyorum bu arada
şu site templatesi çok güzzeeeL :) paylaşırsan seviniri m/z
-
Temayı Paylaşırım Paylaşmasınada Site için kalsın istedim.. :) yok ben çok sevdim istiyorum dersen veririm canın sağolsun
-
msdead bunu yazdı:
-----------------------------istedigin sistem nedir KorteX ,senin istedigin sistemle herkez istedigi yere girebilecekmi herkezi alacaklarmı :S
okulların belli ögrenci kapestesi vardır o na göre alım yapılır , istedigin sistem de bu kapeste kalkacakmı??
egitim sistemi nasıl olsun? ne istiyorsunuz?
secimlerde hehe bana oy verin kaldıracağım öss yi :D :D
Benim İStediğimn Eğitim Sistemi Belkide Olmayacak Fakat Bu BEnim HAksızlıklara KArşı Boyun Eğmemi Göstermez!