Antipkk Haber Portalı Olarak Online Hizmette...
-
FishMan yada crazynet nizckin önemli deil benim için ama düşüncelrine katılıyorum
-
Her Kürtün içinde bir kötülük yoktur Hiç Mi Kürt arkadaşınz yok zaten hiç kimse türkiyenin içinde bir kürt devleti kuramaz kurdurtturmayız izin vermeyiz..
-
şimdi her kürt pkklı deil bu bir ikincisi kürt başbakan olmadımı oldu ismet inönü ve turgut özal peki turgut özal pkklımıydı saçma sapan konuları tartışacak zamanım yok her kürt pkklı deildir hepsini aynı kefeye sokmayın geçen başımdan geçen bir olayı anlatayım hastanedeyim bir kürt bayan daha dogrusu yaşlı teyzeyi doktor muayene edemedi dilini bilmediginden dolayı kimsede yardımcı olmadı benim yanımda bulunan kürtçe bilen bir arkadaşım yardımcı oldu ve doktor baktı bayana ondan sonra biri gelip bana dediki neden yardımcı oluyorsun dedimki amerikalı biri gelse köpegi olurdun peşinden ayrılmazdın şimdi yurdum insanına yardımcı olmak suçmu her ülkenin her ilin her ilçanin içindeki bazı insanların yapmış oldugu davranışlardan bir ülkeyi bir ili bir ilçeyi suçluyamayız ayrıca sürekli bu kürtlük türklük davasından sıkıldım
kürt türk laz çerkez alevi sünni gibi davaların ortadan kalkmasını bütün içtenligimlede istiyorum bunun için genç beyinler olarak bazı şeyleri okuyalım okumadan bilmeden körü körüne cevapta yazmayalım ve arkadaşımızın ne demek istedigini derinlemesine inceleyelim -
Arkadaslar benim Soyum baba Tarafım Kürt Varmı Bundan Ötesi Ve Ben Kendimi Türk Hissediyorsam Türkümdür..!! Hala Bunu Anlamamaktasınız Soyu Kürt Olupta Türk Irkcısı İnsanlar Gördüm Ben..!! Biraz İlim İrfan Arastırın Ben Bu Yola 7 Yıldır kafamı Verdim..! ( Son 1 editör Kaldı..!) Tartısmayı Uzatmayalım Yeri Burası Deil..!
-
laz çerkez alevi sünni kürtler gibi pürüz yaratmıyor. neden kürtler gözümüze batıyor herşey ortada. hepsi öyle değil tamam ama %99.9 u böyle bunların.
Yalan mı? -
azrail_baba sana yüzbinlerce kez katılıyorum...
-
tek soru pkk nın Türkiyeyle çatısma sebebini bilen warmı?
-
kürdistan ı kurmak
-
ewet bildin
peki o zaman Türkiye sınırları içerisinde yasayıp birz Türk kürt kardesiz diip Türkiye sınırları içerisinde bölücülük yaparak Türkiye topraklarında kendi ülkelerini kurmaya çalısıolar eğer Türk kürt kardeşse neden kendi ülkelerini kurmaya çalısıorlar we watani görewlerini yapan askerlerimizi öldürüyolar... -
pkkyı kim kurdu?
Toplam Hit: 4936 Toplam Mesaj: 43