Antirs.Com Rapidshare Downloader
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------peki tekbulut biri sana çıkıp paylasım ne demek bılırmısın dese
-----------------------------ya arkadaşım neden anlamak istemiyosunuz size paylaşım yapmayın diyen mi var? konuyu açan arkadaşda bi paylaşım yapmış ama site sahibi adama bağırıp çağırmış ben bunun yanlış olduğu söylüyorum.
-----------------------------olay tatlıya baglandı sen hala devede pire arıyosun kardesım
millet ne hali varsa görsün bence herkesin günahı boynuna
-
bende bizim tekere çomak soktu zannetim aq :D
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------yasadışı değil.
sitemde premium kullanılıyor , premiumlar rapidshareden satın alınıyor.
rapidshareye zararı yok. verdiği limitten gidiyor.
tek gelirleri premium. 1 günde [ tam 24 saat değil ] 5bin ile 10bin arasında yeni premium açılıyor. buda o kadar para demek işte..
-----------------------------rapid neden aynı hesaba 3 kişi girince şifreyi değiştiriyor ? premiumun halka açık olarak kullanılmaması için. yani premiumları insanların hizmetine sunmak rapidshare tarafından izin verilen bişey değil. yani yasadışı.
Quetzalcoatl bunu yazdı:
-----------------------------
hocam git bi pre hesap al takıl o zaman. adam kendi için yapmıyo bu olayı bulduğu preleri kendi de kullanabilir sonuçta di mi?-----------------------------
zaten öyle yapıyorum.
istediğini yapabilir bu kimseyi ilgilendirmez. ama kendisi başkalarının sitesini farklı şekilde kullandırıyorsa, kendi sitesini de farklı şekilde kullandıran birine bağırıp çağırmaya hakkı yok.
-----------------------------Warez indirip kul hakkına girmek için para veriyorsun. ne ilginç değil mi arkadaşlar ;)
-
olay neymiş diye indirip kurayım dedim wine hata verdi :|
stabil den şaşmayacaksın arkadaş, ne işin var development hedesi ile...
neyse konunun gidişatına uygun bir post atayım da zincir bozulmasın; tekbulut feci haklıdır :W
-
ya bu işe karşıysanız indirmeyin dizi film oyun mp3 program Allah Allah yaa :))
-
tekbulut a sormak lazım acaba parayla aldığı rapid pre ile ne indiriyo :)
-
@Warez indirip kul hakkına girmek için para veriyorsun. ne ilginç değil mi arkadaşlar ;)
@tekbulut a sormak lazım acaba parayla aldığı rapid pre ile ne indiriyo :)
diyen arkadaşlardan konudaki bütün postları tekrar okumalarını rica ediyorum. anlamadıkları veya anlamak istemedikleri bişey var.
ben kimseye yasadışı bişey yaptığınız için kul hakkına giriyorsunuz demedim.
Eğer program direk siteye uğramadan dosyayı indirseydi Noneyim adama demediğini bırakmayacaktı. Baktı ki işin aslı öyle değil
hemen düzeltti. ben sadece eğer sen başkalarının sitesi üzerinden para kazanıyorsun başkasıda bunun gibi bişey yaptığında herhangi
bişey söylemeye hakkın yok dedim.
@ya bu işe karşıysanız indirmeyin dizi film oyun mp3 program Allah Allah yaa :))
ama arkadaşlar -illa kendileri haklı çıkacaklar ya- anlamak istemiyolar.
çok büyüttünüz. bu da bu konuya son iletim. daha fazla uzatmayın. -
Ya neden antirs açamıyorum artık site kapalı mı? :(