Antirs.Com Tekrar Açılmış! Hotfile Desteğiyle!
-
iyi oldu açılması ya :F 2 dosya için yarım saat beklemek ölüm gibi
-
bendede hata veriyor suan
-
bi ara gitti geldi
reklamlar nerde hacım
-
Siteye Girdim Reklam arıyom aq :D
-
keyfinize bakin face popupdan bska reklam yok.:) grubu begenseniz yeter
-
site sağlam :|
-
geniuss --------- site kapandi bu arada bu tur sitelerin kapanma nedenini ve sitenin sitemini biri yazarsa sevinirim --------- hocam bi süre ben host ettim antirs'i çok fazla saldırı alıyor site. Neden saldırı aldığı hakkında bilgimiz yok şuan ama bir kaç ıp hotfile'a çıkıyordu sanırsam download ederken biryandan oda hosta karşı birşeyler yapıyor. IP banlamaya iyi gelioduk valla :D sürekli otomatik suspend oluyordu saldırılardan dolayı antirs.
-
beykozlu57 bunu yazdı:
-----------------------------
geniuss --------- site kapandi bu arada bu tur sitelerin kapanma nedenini ve sitenin sitemini biri yazarsa sevinirim --------- hocam bi süre ben host ettim antirs'i çok fazla saldırı alıyor site. Neden saldırı aldığı hakkında bilgimiz yok şuan ama bir kaç ıp hotfile'a çıkıyordu sanırsam download ederken biryandan oda hosta karşı birşeyler yapıyor. IP banlamaya iyi gelioduk valla :D sürekli otomatik suspend oluyordu saldırılardan dolayı antirs.
saldiri degil la download onlr :D -
Noneyim bunu yazdı:
beykozlu57 bunu yazdı:
saldiri degil la download onlr :D
Yok bilader saldırı alıyordu abim telefon açtı söyledi.. -
16mbit internetim var ve son sürat çekiyor.
oldukça iyiymiş.
Toplam Hit: 8979 Toplam Mesaj: 54