Antirs'den VIP Kazanmak İsteyen Programcılar
-
Merhaba arkadaşlar , antirs.com için ufak tefek ama kullanışlı bir downloader düşündüm. Bir kaç kişi kafa patlattık , web browser şeklinde gayet kolay yapılabilecek bir şey :)
Yardım edecek arkadaşa her şey en ince ayrıntısına kadar anlatılacak , onu nasıl bunu nasıl yaparım diye düşünmeyecek. Hazır sistem, koda dökme kaldı sadece.
Vereceğim VIP sınırsız+süresiz olacak. Site kapanana rapid beni zükene kadar sağlam kalacak :D
Ricam , lütfen işi aldıktan sonra bu aralar meşgulüm , şöyleyim böyleyim olmasın. Herkes meşgul olabilir tabi , bazı insanlar var işine gelene müsait gelmeyene meşgul olurlar , bazıları vardır gerçekten meşguldür yani ricam biraz anlayışlı olunması.
Bir de, tasarım baştan savma olsun istemiyorum program kolay, belki yarım saatte biter ama bunu bir saate çıkarıp güzel bir görüntü elde etmek de amaçlarımın arasında :)
Aslında bunlar sonradan konuşulacak şeyler sanırım. Not olarak da , reklam gelirleri gelmeye başlarsa yardım eden arkadaş hakkını alacaktır. Ben o kadar amme hizmeti yapıyorum bu kadar insana bir programı çok görmeyelim :) Kendime istemiyorum sonuçta..
Selamlar ~
-
gece gören olmamış :) up :D
-
up :/
-
up cup kup fup
-
nakit para ile yazdırmayı düşünürsen p.m. ile ulaş hocam.
-
la şarpşutır
kırk yıllık arkadaşından para mı istiyosun :O unuttunmu beni :(
amme hizmeti yapıyorum sen de yap az nolacak :D
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
la şarpşutır
-----------------------------böyle yaklaştığın sürece kimse yapmak istemicektir hocam.
-
0k
-
ben yaparım beleşe biliyosun çok seviyorum böyle şeyleri. fakat şuan ankaradayım laptop var yanımda. 2 gün sonra falan evde olursam olur. şimdi de bir bakayım yine de. pm at bana.
-
Noneyim bunu yazdı:
la şarpşutır
-----------------------------messagebox.show("hello world"); yazmamı istesen gene parayla yazarım sana. sen hesap et gerisini.
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------eyvAllah dostum hadi başlayalım :F