Antivirus Lazım Kaliteli Bilen Var Mıdır?
-
3 haftadır antivirus programı deniyorum..Az önce NOD32 yi silmek zorunda kaldım..Pc kasıyor Ualan dedim bu nod kasmazdı sonra şüpelenmeye basladım bu nod32 gel geç mi yapıyor viruslere Halbuki güncellemeside tam..kaspersky kurdum güncelledim..ufak bir tarama ve 2 virus çıktı. bakalım daha ne çıkacak.
Not: KAspersky i daha önce kullanmıstım 2006 ve sonrada 2007 sini ama internetsecurity olanını abi şaşmayın derim mükemmel baska bişi demiyorum..
NOd32 kullanan arkadaslarda Tavsiyem Kaspersky..
-
obie bunu yazdı:
-----------------------------
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------obie bunu yazdı:
neden antivirüs programlarına ihtiyac duyarsınız anlamıyorum?
-----------------------------güvenlik yazılımları kullanmadan güvende olmanın bi yolu varsa kullanmayalım önerin var mı hocam ?
-----------------------------ya nedense hep size buluyor bu virüsler hojam.bugüne kadar hiç antivirüs programı kullanmadım.ve hiç virüsten dolayı tehlike yaşamadım.he denemedim mi?denedim.ama çoğu şeyi kısıtlıyor.alakasız uygulamalara uyarı veriyor.ve en basitinden cd yakamıyorum.her hafta bir dvd yi dolduracak dosya indiriyorum.bunlar film yada music değil.virüs programı kullandığım zaman indirdiğim dosyaların yarısından çoğunu kullanamıyorum.antivirüs programı olmadığı zamanda bu dosylardan hiçbir zarar gelmiyor nedense.bi keresinde baya büyük bir arşiv yapmıştım.arkadaşımın tavsiyesi üzeine antivirüs programı yükledim.ve sistem taramasında bütün .exe dosyalarımı silmiş.o günden beri kullanmıyorum.tamam gerekli olabilir ama bu kısıtlamalarla rahatça bilgisayar kullanamam.herhangi bir siteye girerken,herhangi bir dosyayı indirirken şüphe duymuyorum.bişey olsa bile format yarım saatlik iş.ama nedense bugüne kadar hiç format atmak zorunda kalmadım.belki de windows u pek kullanmıyorum.o yüzden olabilir.
virüsten değil ki sadece kasıt bizde biliyoruz antivirüs olmadan kullanmayı ama internet ağının bu kadar genişlediği bi günde güvenlik için önlem almamk biraz saçma olur bence zaten demişsin windows kullanmadığım için pek sorun yaşamıyorumdur die sırf makine reset atsın diye yazılan virüsler var download trojanlar var explorer yahut başka bi browserdan activex denetimiyle pro yüklneiyor diye biliyorum her aradığın güvenebileceğin yerde olacak diye bi kaide yok -
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------ya virus girsin zaten onemli degil cani sagolsun :) . . Girmemesi gerekn sey trojan, keylogger vb. Ozellikle online bankacilik kullananlar cicin
Onun disinda 2 yildir kaspersky kullaniyordum ama ne kadar boktan biseymis daha 2 gun once anladim ve NOD 32 ye gectim. Kaspersky'nin bulamadigi bikac sey buldu ve cok daha rahat calisiyor makina. Kaspersky de 10-15 kere bilgisyari reset tusuna basarak kapatmam gerekti
-----------------------------ona kalırsa nodun bulamadığı şeyleride kasper buluyo dört dörtlük bi antivirüs programı yok ama bence yinede kaspersky biraz takıntı yapabiliyo onun sebbeide dosyaları arka planda didik didik araması nod veya başka bi rpog. gfibi üstü kapalı geçmemesi