Antivirus Tavsiyesi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bırakın bunların hepsini ikarus kullanın

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

bambam66 bunu yazdı:
    -----------------------------

bırakın bunların hepsini ikarus kullanın

serial varmi ?= elinde

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

AVG 2001 den bu yana windovs da kullandığım tek tercih.nod denedim avg ile yarıştırdım basit geldi.son 2 yıldır linux taraftarıyım.sırf windovs virüslerini temizlemek  için avg en iyi linux  sürümünü çıkarmış bir numara.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:

Bilgisayarı insan, antivirüsü antibiyotik sanmayın...

Antivirüslerin asıl işi, sisteme virüs girmeden önce zarar vermesini engellemeden silmektir...

Sisteme virüs girip zararı verdikten sonra bircok sefer sistem geriye dönmez...

Ama insanlarımız akvaryumdaki çöpcü balığını çöp yediğini sandığı gibi, antivirüsleride içinde ellibin çeşit virüsün kolgezdiği makinı temizleyecek program olarak görmekte...

Virüs dolu bir bilgisayara yapacağın en iyi şey, temiz bir format, sistemin düzeltilmesi ve virüs vs kapmadan makinaya antivirüs yüklenmesidir...

dediği tanımlara uyan nod32 var sistemi kasmaz varmı yokmu belli olmaz.

birisi kredi kartı bilgilerini antivirüs koruyomu demiş oha felan oldum burdan :|

nod32 pc 'yi her açtığımda ufak ufak güncelleştirme yapıyo aklınızın alamayacağı kadar virüs adı kayıtlıdır o sistemde birisi özel yapıp size msn 'den yedirirse o ayrı gibi.

<şahsen>

format atar atmaz antivirüsü kurcan temiz bi flash disk ile. Virüs girdikten sonra bi boka yaramıyo hele ki avast denen aq 'dumun ezik şeyi yüklüyse bilgisayarınız çökebiliyo virüsü sildim ayaana.  [ avastın bide virüs buldumu öten polis arabası sesi vardı te aq ya :D ]

nod32 ile sil dersin silmez çünkü onu kapatıp virüsü yemişindir. :) 

durmadan virüs bulundu şeklinde uyarı verir ama candır.

(:
Toplam Hit: 16446 Toplam Mesaj: 25