Antivirüs Yada Adware Önerisi?
-
EEEE yetti yaaa format atsam trojan da gider mi yoksa biryerlerde kalır formattan sonra basıma bela olur mu yine
-
abi delircem yaaaaa hala var c: ye format atmama ragmen antivir cıldırıyo ama silemiyo aynı sey mcafee içinde gecerli delirdim spyware doctoru indiriyorum suan bakalım o ne yapacak
-
Şu an yeryüzündeki en iyi antivürüs programı ! Ben nod32 kullanıyorum çünkü arcavir performansımı düşürüyo malum bu makinede eski sayılır artık... Ama sizin cillop gibi bi pcniz varsa veya güvenliğim herşeyden önce gelir diyorsanız arcavir [Nokta]

http://www.arcabit.com/download_product.html?product=ArcaVirWin2007 -
abi deli olacagım mc afee,kaspersky,spyware doctor , ad adware hepsini denedim bide format attım bu torojan silinmedi temprary files da cıkıyo ani[1].c ,xl[1].c buluyolar siliyorlar mubarekler tekrar cıkıyo deli olacagım format atsamda silinmiyo ne yapmak lazım bi careeee :D amk deli oldum yaaaa 5 gunden beri
-
Fazla Söze Gerek yok NOD32..
-
suan nortonla cozum aricam eger olmazsa nod32 bakalım ne olacak
-
bu nod32 nin 32 ve 64 bitlik secenkeleri var ne işe yarıyo bunlar ve hangisini onerirsiniz
-
kardeş aynı sorun bendede olmuştu kendini startup'a atıo windowsla birlikte direk calışıo ya güvenli moddayken tarama yaptır yada startup'tan kaldır öle tarama yaptır.
Güvenli modda açmak için : Pc açılırken F8 tuşuna bas ( 4-5 kere) karşına çıkan seçeneklerden en üstte güvenli mod vardır onu seç açılınca bi kutu çıkcak ona hayır de sonra tarama yaptır ve sil
Startup'tan kaldırmak için
Başla>çalıştır>msconfig yaz başlangıç sekmesine gel ordan kaldır
-
Avast Pro 4.7 İndir Kur Update Cek Daha Sonra Acılısda Taramaya Programla Çözülcekdir.
Toplam Hit: 2544 Toplam Mesaj: 20