Antivirüslere Yakalanmayan Keylogger-Crypter-Binder-Downloader Satılacaktır
-
s.a hocalar referans için profilmie ve eski açtığım konualra bakabilirsiniz. keylogger hiçbi antiye yakalanmıyor. crypter aviraya yakalanıyo binderda aviraya yakalanıyor downloader fuddur hiçbirine yakalanmıyo. java downloaderdır jar dosyası fuddur zaten başka bişeye ihtiyaç yok :D isteyenler burdan yazabilirler
-
Daha önce paylaşmış olsan gerek ki yanlış bir atılmış. Şimdi niye para ile satıyorsun?
Önce paylaştığın şey farklımıydı acep?
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------Daha önce paylaşmış olsan gerek ki yanlış bir atılmış. Şimdi niye para ile satıyorsun?
Önce paylaştığın şey farklımıydı acep?
-----------------------------
crypter nedir araştırmanız dileğiyle :) 10binlerce crypter var piyasada. keyloggerda aynı şekilde. önceki paylaştıklarım udladıklarımdn sadece 1-2si. -
pcdoktor636 ben de paylastim zamanin zamaninda bana da aynisi dendi delphide kodlanmis anonymous surfer tarzi biseylerdi ama 1-2 atladi iste virus buldum yuppy diye sonra banlandik acildi. Lakin sen bos ver kendine sakla ticaretini elden yap ama cevrenle yap buradan ugrasma yine cikar bisiler
-
sacrifice bunu yazdı:
pcdoktor636 ben de paylastim zamanin zamaninda bana da aynisi dendi delphide kodlanmis anonymous surfer tarzi biseylerdi ama 1-2 atladi iste virus buldum yuppy diye sonra banlandik acildi. Lakin sen bos ver kendine sakla ticaretini elden yap ama cevrenle yap buradan ugrasma yine cikar bisiler
-----------------------------paylaşım yapmaktan bezdirdiler.
exe nedir bilmeyen elemanlar atlıyo antivirüsüm ötüyo kesin virüslü diye.
amk sonra kıl ediyolar.
ocx hatası alıyo crypterın bozuk diyo.
en iyisi dediğin gibi yapmak heralde.
-
sakin ol şampiyon
-
öncelikli olarak şu soru gelebilir diyerekten onu yanıtlayayım.
neden onlarca bedava paylaşılan varken para veriyimki?
virüstotal vb. sitelerde paylaşılarak 1-2 günde yakalanmasına neden oluyorlar.
buda aniden kurbanınızın antivirüsün yakalaması ve bağlantının gitmesi demekJava Downloader Nedir
Kişi web sitesine girdiği zaman
bu şekilde bir sorgu çıkar ve run dediği zaman virüs bulaşır .
Peki Tasarım?
Derseniz
google-yahoo-twitter aim vs vs. gibi tasarımlar mevcuttur böylece kurbanın kanması dahada kolaylaşacaktır.Crypter Nedir?
Crypter antivirüslere yakalanan virüsünüzün antivirüslerce temiz olarak görülmesini yani yakalanmamasını sağlar.
meselaFile Info
Report date: 2011-01-10 21:54:25 (GMT 1)
File name: server-exe
File size: 6144 bytes
MD5 Hash: 034e0edcc67e39f98bd1c5e05328bca1
SHA1 Hash: 812f105c3d7d02278a2ec9a6ffa376f86eb1edf8
Detection rate: 16 on 16 (100%)
Status: INFECTED
Detections
a-squared - Virus.Win32.Poison!IK
Avast - Win32:Tiny-ADY [Trj]
AVG - BackDoor.Generic9.MQL
Avira AntiVir - BDS/Poison.CPD
BitDefender - Trojan.Keylog.ZKT
ClamAV - Trojan.Downloader-24568
Comodo - Backdoor.Win32.Poison.NAN
Dr.Web - BackDoor.Poison.685
F-PROT6 - W32/Agent.G.gen!Eldorado
Ikarus T3 - Virus.Win32.Poison
Kaspersky - Backdoor.Win32.Poison.aec
NOD32 - Win32/Poison.NAE
Panda - Bck/Poison.E
TrendMicro - BKDR_POISON.DS
VBA32 - Backdoor.Win32.Hupigon.dguz
VirusBuster - Trojan.DL.CKSPost.Gen
Göreceğiniz gibi antivirüslerce temiz denmesini sağlamıştır crypter.
File Info
Report date: 2011-01-10 21:54:47 (GMT 1)
File name: crypted-exe
File size: 64000 bytes
MD5 Hash: 9e67f36503a1a84dc4e4630fbd43fd1a
SHA1 Hash: 1d87800d892f3a3a2f61a26565b2f4412b4e2fe9
Detection rate: 0 on 16 (0%)
Status: CLEAN
Detections
a-squared -
Avast -
AVG -
Avira AntiVir -
BitDefender -
ClamAV -
Comodo -
Dr.Web -
F-PROT6 -
Ikarus T3 -
Kaspersky -
NOD32 -
Panda -
TrendMicro -
VBA32 -
VirusBuster -Keylogger Nedir?
Keylogger ile bir server.exe oluşturursunuz.
sonra bunu kurbana yolladığınızda ve kurban açtığında tüm yazışma-girdiği siteler-şifreler vs vs. klavyede bastığı her tuş size rapor olarak gelirBinder Nedir
Binder sizin server.exenizi mesela resim.jpg veya mp3 vs vs. ile birleştirerek kurbanı kandırmanızı sağlar.
Kurban tıkladığında resim açılırken arka planda siz bilgisayarını ele geçirmiş olucaksınızFİYATLAR
Keylogger=20 ytl
Binder=30 Ytl
Crypter=40 Ytl
Java Downloader=40 ytl -
Kardeşim Eline Sağlı Kurtuldum Keylogerden Sayesinde :)
-
hocam su binder hakkinda bise sorucam. Simdi ben bi binder aldim diyelim. Asd.jpg nin icine gömdüm.. Bu asd.jpg yi resim upload sitesine atsam ne olur ? Binderli olarak mi upload edilmis olur ? :)
-
cuneyd bunu yazdı:
hocam su binder hakkinda bise sorucam. Simdi ben bi binder aldim diyelim. Asd.jpg nin icine gömdüm.. Bu asd.jpg yi resim upload sitesine atsam ne olur ? Binderli olarak mi upload edilmis olur ? :)
yok hayır. resim.jpg ile server.exeyi birleştirirsiniz. dosya uzantısı binded.exe şeklinde olur şuan exeyi jpg olarak çalıştırtabilen bildiğim kadarıyla yok -
pcdoktor636 bunu yazdı:
cuneyd bunu yazdı:
yok hayır. resim.jpg ile server.exeyi birleştirirsiniz. dosya uzantısı binded.exe şeklinde olur şuan exeyi jpg olarak çalıştırtabilen bildiğim kadarıyla yok
e fotonun uzantisi exe olursa kimse yemez ki..