Antivürüs Lazım....(Yardım)
-
cavit bunu yazdı:
-----------------------------
ya öncelikle tahribat forumun download bölümüne baksana var mı yok mu? ondan sonra yardım iste boş yere konu açmayalım !!!
Görevli arkadaşlar var boşuna bir konu olsa silinir sen merak etme....
-
Davos bunu yazdı:
cavit bunu yazdı:
ya öncelikle tahribat forumun download bölümüne baksana var mı yok mu? ondan sonra yardım iste boş yere konu açmayalım !!!
-----------------------------birde artislik yapıyorsun ben sadece seni uyarıyorum ve görevli arkadaşlar 20 bin küsür üye ile uğraşamazlar bizlerinde yardımcı olması gerek
ÖZRÜN KABAHATİNDEN BÜYÜK '''
-
cavit bunu yazdı:
-----------------------------Davos bunu yazdı:
cavit bunu yazdı:
-----------------------------birde artislik yapıyorsun ben sadece seni uyarıyorum ve görevli arkadaşlar 20 bin küsür üye ile uğraşamazlar bizlerinde yardımcı olması gerek
ÖZRÜN KABAHATİNDEN BÜYÜK '''
hocam kafan iyi gliba kaç tane mod var bunlar ne işe yarıyor ? adamlar paylaşmış upload etmiş bende teşekkür ettim sen hayla yok konu gereksiz yok neden aramadın sana mı sorcam yaw :) hea aradım bulamadım ne yapacan ? yok ya neler var bu saatte ....
Pc her yere girmiyor şuan bile sana zor yazıyorum işim gücüm var bide senle uğraşmim hadi iyi geceler....