folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Any Video Converterter Ultimate Multilanguage + Serial

Any Video Converterter Ultimate Multilanguage + Serial

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

o değilde riplediğim logomu koyduğum bir video 720p 480mb tutuyor bunu nasıl 100 mb civarına indirebilirim any convet'i kullanıyorum flv ile çok kayıp yaşıyorum başka öneri verenler varmı ?

Convert etme işleri, ileri düzeyde bilgisi olmayan, fps hesaplamakla uğraşmayan kişiler (mesela ben) için genel olarak deneme yanılma yöntemiyle öğrenme şeklinde çözülür.  mesela mp4, diğer formatlara göre daha sıkıştırılmış bi format olarak bilinir. Keza wmv de aynı kategoriye alınabilir. Çoğu zaman büyük boyutta bi video için ekran genişliğini 1024x768 yerine 640x480 seçmerek convert etmek sorunu büyük ölçüde çözer..

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    DevilKingtr bunu yazdı

o değilde riplediğim logomu koyduğum bir video 720p 480mb tutuyor bunu nasıl 100 mb civarına indirebilirim any convet'i kullanıyorum flv ile çok kayıp yaşıyorum başka öneri verenler varmı ?

hoca atıyorum 1 saatlik videoyu 350 mb yapmaya çalışıyorsan, illaki kayıp yaşayacaksın?

senin dediğini çözseler zaten, mal mıyız 1 gb - 10 gb film indiriyoruz?

edit: böyle saçma sapan programlarla rip yapılmaz zaten. rip dediğin avisynth + bunu destekleyen bir program ile yapılır.

avisynth + megui 

avisynth + ripbot264 vs vs.

açarsın megui'ni, x264 ayarlarını kurcalarsın, video forumlarından araştırırsın

2 pass video convert yaparken videonun final boyutunu girersin.

+ videoya özel filtreler uygulayarak düşük boyutta yüksek kalite elde etmeye çalışırsın.

rip başlı başına sanattır, yoksa herkes yapardı

YekteranBaymedir tarafından 26/Ara/12 01:17 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1747 Toplam Mesaj: 13