AÖF 2012-2013 Öğretim Yılı Ders Listeleri
-
FOXXLY bunu yazdı
hacılar şimdi 3. sınıftayım. bi daha subeye gitmeye gerek varmı ? harcı yatırmamız yetiyormu otomatik devam etmek için ?
okul tecil ediyor.. 2. sene üstüste kalmadığın sürece sorun yok.
-
eski sistemden gelenlere ne olacak peki?
bir sürü ders eklenmiş mesela?
taam buldum;
http://www.anadolu.edu.tr/aos/belgeler/kilavuzlar/2012_2013/2012_2013_DersIntibakListesi.pdf
1 dersim kalmıştı, 2 derse dönüşmüş amk
husnuweb tarafından 18/Eyl/12 00:14 tarihinde düzenlenmiştir -
husnuweb bunu yazdı
eski sistemden gelenlere ne olacak peki?
bir sürü ders eklenmiş mesela?
derken?
2. sayfaya bak
ya da kılavuza
http://www.anadolu.edu.tr/aos/belgeler/kilavuzlar/2012_2013/2012_2013_OgrenciKilavuzu.pdf
nolanded tarafından 18/Eyl/12 00:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Kara_Mc bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
hacılar şimdi 3. sınıftayım. bi daha subeye gitmeye gerek varmı ? harcı yatırmamız yetiyormu otomatik devam etmek için ?
okul tecil ediyor.. 2. sene üstüste kalmadığın sürece sorun yok.
askerlik dğeil hocam. normal aöf şubesine gitmeye gerek varmı ?
-
Arkadaşlar ben bu kayıt işlemlerinden pek bir şey anlamadımda şimdi zamanda kaybetmek istemiyorum. Bir sorum olacak bilen bir arkadaş cevaplarsa çok sevinirim.
Ben 2 yıllık üniversite bitirdim şimdide açık öğretimden işletme okumak istiyorum. Kayıt tarihi tam olarak nedir ? yatay geçiş mi dikey geçiş mi oluyor. Beni bir aydınlatın :)
-
Zfr321 bunu yazdı
Arkadaşlar ben bu kayıt işlemlerinden pek bir şey anlamadımda şimdi zamanda kaybetmek istemiyorum. Bir sorum olacak bilen bir arkadaş cevaplarsa çok sevinirim.
Ben 2 yıllık üniversite bitirdim şimdide açık öğretimden işletme okumak istiyorum. Kayıt tarihi tam olarak nedir ? yatay geçiş mi dikey geçiş mi oluyor. Beni bir aydınlatın :)
dikey geçiş yapacaksın
Kayıt Türü Internet Başvuru* ve Kayıt Tarihi Mazeretli Kayıt
TarihiSüre Çoklu Kayıt
GÜZ DÖNEMİ- Ek Yerleştirme
- Lisans Tamamlama
- İkinci Üniversite
- Dikey Geçiş01 Ekim Pazartesi
19 Ekim Cuma17-18-19 Ekim 3 Hafta Başvuru
3 Hafta Kayıthttp://www.anadolu.edu.tr/ogrenci_isleri/akademik_takvim/ao_takvim_2013.aspx
-
Eyvallah hocam
-
hacılar şimdi 3 dersten kaldım bütte.
3 dersi seneye alabilirmiyim ? her dönem 15 kredi ekstradan veriliyor sanırım
30 kredi sınıf dersleri için 15 kredide alttan
o sayede bu 3 dersi alttan alabilirmiyim ?
yoksa kaldımmı 3 sınıfta tekrar ?
2 si 1. dönem
1 i 2. döneme denk geliyor derslerin
9 kredi ediyo 2 tane olan ders
4. sınıfım diyebilirmiyim ?
-
FOXXLY bunu yazdı
hacılar şimdi 3 dersten kaldım bütte.
3 dersi seneye alabilirmiyim ? her dönem 15 kredi ekstradan veriliyor sanırım
30 kredi sınıf dersleri için 15 kredide alttan
o sayede bu 3 dersi alttan alabilirmiyim ?
yoksa kaldımmı 3 sınıfta tekrar ?
2 si 1. dönem
1 i 2. döneme denk geliyor derslerin
9 kredi ediyo 2 tane olan ders
4. sınıfım diyebilirmiyim ?
hocam içinden çıkamadığın sorular için
ad soyad ve tc kimlik no ile birlikte üniversiteye mail at, en geç 1 haftada cevap verirler
-
nolanded bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdınolanded bunu yazdı
29 yaşına kadar 4 yıllık bir lisans bölümü bitirdiğinde kısa dönem askerlik garanti, detaylara girmene gerek yok ana mantık bu :)
nası garanti hocam, 4 yıllık mezunu olup kısa yapmak istediği halde uzun dönem giden arkadaşlarım var benim o nolcak.?! askeriyenin ihtiyacına göre uzun ya da kısa yaparsın hocam sınav vs formalite.
hocam o dediğin çok nadir bi olay, tam nedir bilmiyorum ama herhangi bir 4 yıllık bitiren kısa dönem yapar, kanun açık ve net
uzun dönem değilde 12 ay yapıyorsun diye biliyorum böyle bişey olursa.. bulunduğun şehir güzelse daha iyi ama çünkü sabah8akşam 5 çalışıyorsun aylık 2000 tl maaş artı her akşam evine gidiyorsun haftasonları tatil :D askerlik falan yaptığın yok yani aynı öğrencilik hayatı tek farkı bunda para da var :D