AÖF Açıklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Komşunun oğlu:

4. sınıfta. Notlar nasıl, geçer mi?

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

GNO 2 nin üzerine çıktı sonunda,,, böylelikle alttan kalan dc dd 'lerle birlikte tahminen 15 20 dersten geçtim sevdim ben bu işi :D

..Morali hep bozuk olan insan..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı

Komşunun oğlu:

girmediği sınav ve ff 'i yoksa geçer 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

KPSS'nin amk ona ağırlık verelim dedik boş yere bi yıl kaldım, şimdi işin yoksa uğraş. Beyler seneye nasıl olcak, ben sadece 2 oturum giriyodum. Şimdi 4 oturum mu giricem, yoksa bi yıl uzayacak mı?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek
    piiiranha9242 bunu yazdı
    whoobay bunu yazdı

Komşunun oğlu:

Bir ders var girilmedi FF. Tek ders alınacak. Sonbahar dönemi dersi. Tek ders için ne zaman başvuru yapılır?

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    Telekinesis bunu yazdı

KPSS'nin amk ona ağırlık verelim dedik boş yere bi yıl kaldım, şimdi işin yoksa uğraş. Beyler seneye nasıl olcak, ben sadece 2 oturum giriyodum. Şimdi 4 oturum mu giricem, yoksa bi yıl uzayacak mı?

bende aynı durumdayım diyebilirim tahminen kalan derslerin ders kaydını yapıp sınav yer ve merkezlerinin açıklanacağı günü bekliyecez yani seneye uğraşıcaz 1 yıl kaldık yine ( sen 2 veya 3.  sınıf felan isen seneye alttan kalan derslerin öncelikli olduğu bir ders kaydı işlemi yapacan en fazla 9 10 dersin kaydını yapabiliyon bir başka deyişle 45 krediye tamamlıyon , yani o dönem alman gereken derslerin hepsini alamayabilirsin alttan kalan derslerin onların yerini kapmalarından dolayı)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı
    piiiranha9242 bunu yazdı
    whoobay bunu yazdı

Komşunun oğlu:

Bir ders var girilmedi FF. Tek ders alınacak. Sonbahar dönemi dersi. Tek ders için ne zaman başvuru yapılır?

yanlış duymuş olabilirim ama 15 20 temmuz gibi tek ders sınavları var diye biliyom , başvurusuyla ilgili bir bilgim yok aöf nin sitesini takip etsin akademik takvim felan son çare aöf bürosuna gitsin soru versin sanmıyorum ama konuyla ilgili belki bi bildikleri vardır hırboların 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler suan 4 yıllık universite okuyorum ne zaman kayıt yaptırabılırım bu aof nın bir bolumune ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanCer
    CanCer's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

Beyler suan 4 yıllık universite okuyorum ne zaman kayıt yaptırabılırım bu aof nın bir bolumune ?

eylül-ekim gibiydi heralde

CanCer tarafından 21/Haz/14 02:15 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

son 2 dönem durumum tekrar
    şansıma son dönem genel not ortalaması 1.97 :S
    bu durumda CC nin altında olan bütün dersleri tekrar etmek zorundayım ?

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
Toplam Hit: 3460 Toplam Mesaj: 27