AÖF Açıklandı
-
Komşunun oğlu:

4. sınıfta. Notlar nasıl, geçer mi? -
GNO 2 nin üzerine çıktı sonunda,,, böylelikle alttan kalan dc dd 'lerle birlikte tahminen 15 20 dersten geçtim sevdim ben bu işi :D
-
whoobay bunu yazdı
Komşunun oğlu:

4. sınıfta. Notlar nasıl, geçer mi?girmediği sınav ve ff 'i yoksa geçer
-
KPSS'nin amk ona ağırlık verelim dedik boş yere bi yıl kaldım, şimdi işin yoksa uğraş. Beyler seneye nasıl olcak, ben sadece 2 oturum giriyodum. Şimdi 4 oturum mu giricem, yoksa bi yıl uzayacak mı?
-
piiiranha9242 bunu yazdıwhoobay bunu yazdı
Komşunun oğlu:

Bir ders var girilmedi FF. Tek ders alınacak. Sonbahar dönemi dersi. Tek ders için ne zaman başvuru yapılır?
-
Telekinesis bunu yazdı
KPSS'nin amk ona ağırlık verelim dedik boş yere bi yıl kaldım, şimdi işin yoksa uğraş. Beyler seneye nasıl olcak, ben sadece 2 oturum giriyodum. Şimdi 4 oturum mu giricem, yoksa bi yıl uzayacak mı?
bende aynı durumdayım diyebilirim tahminen kalan derslerin ders kaydını yapıp sınav yer ve merkezlerinin açıklanacağı günü bekliyecez yani seneye uğraşıcaz 1 yıl kaldık yine ( sen 2 veya 3. sınıf felan isen seneye alttan kalan derslerin öncelikli olduğu bir ders kaydı işlemi yapacan en fazla 9 10 dersin kaydını yapabiliyon bir başka deyişle 45 krediye tamamlıyon , yani o dönem alman gereken derslerin hepsini alamayabilirsin alttan kalan derslerin onların yerini kapmalarından dolayı)
-
whoobay bunu yazdıpiiiranha9242 bunu yazdıwhoobay bunu yazdı
Komşunun oğlu:

Bir ders var girilmedi FF. Tek ders alınacak. Sonbahar dönemi dersi. Tek ders için ne zaman başvuru yapılır?
yanlış duymuş olabilirim ama 15 20 temmuz gibi tek ders sınavları var diye biliyom , başvurusuyla ilgili bir bilgim yok aöf nin sitesini takip etsin akademik takvim felan son çare aöf bürosuna gitsin soru versin sanmıyorum ama konuyla ilgili belki bi bildikleri vardır hırboların
-
Beyler suan 4 yıllık universite okuyorum ne zaman kayıt yaptırabılırım bu aof nın bir bolumune ?
-
h2run bunu yazdı
Beyler suan 4 yıllık universite okuyorum ne zaman kayıt yaptırabılırım bu aof nın bir bolumune ?
eylül-ekim gibiydi heralde
CanCer tarafından 21/Haz/14 02:15 tarihinde düzenlenmiştir -
son 2 dönem durumum tekrar
şansıma son dönem genel not ortalaması 1.97 :S
bu durumda CC nin altında olan bütün dersleri tekrar etmek zorundayım ?