Aof Büt Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
husnuweb bunu yazdı:
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------EntelKoylu bunu yazdı:
evet beyler sınıfta kalana 40 liraya seti satayım yokmu alan garanti veriyom seneye geçersiniz o setle:)
-----------------------------İçinde kalbinin derinliklerine işlenmiş mürid felsefesinin bu seti bizim için upload ettireceğine inanıyorum :)
-----------------------------hemde gönülden inanıyoruz!
-----------------------------yok hoca entelden ben istediğiydim ama benim dersler değildi parayla alacaktım yoksa
adam zamanında buraya konu açmış beraber seti katışıp alalım diye hiçbir mürid yanaşmamış aynen bende açmıştım yine kimse yanaşmamıştı
sonuna kadar parayla satmasını destekliyorum :)
Benim ders notlarımı veririm isterseniz işletme 4. sınıf çıkan sorular felan
Biz 2. sınıftaydık da almadık mı :)Şimdi geçtik şimdide araştırıyoruz kimde ne var.
-
TeRRoR bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
TeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------EntelKoylu bunu yazdı:
evet beyler sınıfta kalana 40 liraya seti satayım yokmu alan garanti veriyom seneye geçersiniz o setle:)
-----------------------------İçinde kalbinin derinliklerine işlenmiş mürid felsefesinin bu seti bizim için upload ettireceğine inanıyorum :)
-----------------------------hemde gönülden inanıyoruz!
-----------------------------yok hoca entelden ben istediğiydim ama benim dersler değildi parayla alacaktım yoksa
adam zamanında buraya konu açmış beraber seti katışıp alalım diye hiçbir mürid yanaşmamış aynen bende açmıştım yine kimse yanaşmamıştı
sonuna kadar parayla satmasını destekliyorum :)
Benim ders notlarımı veririm isterseniz işletme 4. sınıf çıkan sorular felan
Biz 2. sınıftaydık da almadık mı :)Şimdi geçtik şimdide araştırıyoruz kimde ne var.
Konu açtım kalkıp kimse yanaşmadı almaya arkadaş dogru hatırlıyor kimse yanaşmadı bende tek başıma aldım 40 liraya şimdi aldıgım paraya isteyen olursa alsın uploadmı ediyor satıyormu orası beni ilgilendirmez 40 liraya 35 dvd sudan ucuz tanesi 900 bine geliyor dersin
-
sms servisine kayıt olanlar kotu bır haber haftada 12 kontorunuz gidiyor mesaj gelse gelmese bile :D hemen cıkmannın yollarına bakın..
benimde 6 dersten 4 ünü gecmem lazım :S pff acıklansada bi kurtulsak.
-
- olmalı 1 ders vermişim sadece kalmışım sanırım :| tekrar aynı sınıf aynı kitaplar :S
-
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------sms servisine kayıt olanlar kotu bır haber haftada 12 kontorunuz gidiyor mesaj gelse gelmese bile :D hemen cıkmannın yollarına bakın..
Ücretlendirme ise şöyle; 3926 servis numarasına gönderdiğiniz her bir mesaj ve 3926 servis numarasından size gönderilen her bir mesaj 1 Kısa Mesaj/2 kontör, yani abone olduğunuz GSM Operatörünün standart mesaj tarifesi olacak. Bunun dışında herhangi bir abonelik ücreti ya da sabit ücret ödemeyeceksiniz� -
DJ_Alper bunu yazdı:
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------sms servisine kayıt olanlar kotu bır haber haftada 12 kontorunuz gidiyor mesaj gelse gelmese bile :D hemen cıkmannın yollarına bakın..
Ücretlendirme ise şöyle; 3926 servis numarasına gönderdiğiniz her bir mesaj ve 3926 servis numarasından size gönderilen her bir mesaj 1 Kısa Mesaj/2 kontör, yani abone olduğunuz GSM Operatörünün standart mesaj tarifesi olacak. Bunun dışında herhangi bir abonelik ücreti ya da sabit ücret ödemeyeceksiniz�
Hoca zırt pırt mesaj gönderiyolar,her hafta bikaç kontör muhakkak alınıyo yayın akışlarını falan gönderiyolar her hafta :D -
diplomalar verilmeye başlanmış askere gitmeyi düşünen arkadaşlar bi an önce alsınlar derim:)
-
god bunu yazdı:
diplomalar verilmeye başlanmış askere gitmeyi düşünen arkadaşlar bi an önce alsınlar derim:)
-----------------------------salı günü diplomayı alır çarşamba tecili bozarım a.q :D
-
Yoğunluktan finallere giremedim,büte kaldı 8 ders.7 si ok 1 i mort :) okul uzadı bır sene daha yaw tek dersten ötürü.Kaç lira harc vereceğim bilen var mı?(2 yıllık aöf,ikinci üniv.)
-
acıklandı