"Aof" Bütünlemeye Kalanlar ?
-
S.a müridler aof 1sinif matematik cikmiş sorularin cözümlerini bulabilecegim kaynak ismi veya döküman bulabilirmiyiz ?
-
2/2=?
20+5-3=?
mesela.
-
Bende İdare Hukukundan kaldım... İktisat 3...
-
Hocalar en acilinden 1 sinif genel matematik cikmiş sorularin cözümlerine ihtiyac var yardimci olabilecek bi mürid yokmu
-
http://www.acikogretim.gen.tr/isletme-iktisat-kamu-1-sinif-butunleme-sorulari-ve-cevap-anahtari-2005-2009-t28536.html
burdan bulabilirsin matematik ortak ders zaten..bütünleme soruları bunlar..yine bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım..
-
büt ne zaman arkadaşlar? bir de harç ne zaman yatırılıyor?
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------büt ne zaman arkadaşlar? bir de harç ne zaman yatırılıyor?
-----------------------------harçlar 6 ay önce yatırılacak.
-
4-5 eylül bütünleme sınavları.
-
Bende iki soruyla muhasebe denetiminden kaldım versem mezundum finalede... Bi arkadaş link vermiş o linkte çok çeşitli kaynaklar var ordan temin edebilirsiniz...
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------
Bende iki soruyla muhasebe denetiminden kaldım versem mezundum finalede... Bi arkadaş link vermiş o linkte çok çeşitli kaynaklar var ordan temin edebilirsiniz...
-----------------------------bende girişimcilikten ,birde sermaye piyasası mı ne ondan kaldım..ömrümü yedi bu aof :))
-
gumusservi bunu yazdı:
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------bende girişimcilikten ,birde sermaye piyasası mı ne ondan kaldım..ömrümü yedi bu aof :))
-----------------------------hoca son beş senenin çıkmış sorularına bak yeter spk kolaydı aslında finalde çıkmış sorulardan epey çıkmıştı çoğu dersten ...