Aöf, E-Devlet Vb Dizüstü Belge Oluşturulmasının Engellenmesi
-
mobilde de sıkıntıysa çözünürlükle alakalıdır ekran çözünürlüğünü yükseltip denermisin olur büyük ihtimalle
-
Ne alaka aynı işletim sistemi aynı tarayıcı. Kusura bakma hacım ama ya seni trollemişler yada kendileride bişey bilmiyor :)
-
Hocam söylenen açıklananın mantıklı bir dayanağı yok. Benim bilgisayarım dizüstü ama şimdi çıktımı aldım hemde direk browser üzerinden.
Muhtemelen bir yanlış anlaşılma var. Dün arkadaşıma internetten veremiyoruz lütfen AÖF bürosundan alın demişler. Sonra da sorun düzelmiş.
Buradan kaynaklı bir karmaşa oluşmuş olabilir.
-
Böyle birşey yok dün rahat rahat laptop'tan 3 kişinin sınav giriş belgesini çıkarttım.
-
watervay bunu yazdı
Ne alaka aynı işletim sistemi aynı tarayıcı. Kusura bakma hacım ama ya seni trollemişler yada kendileride bişey bilmiyor :)
aynen abi cok pis yemisler seni. adamin senin pc nin dizustumu masaustumu oldugunu anlama yolu yok
-
Baskan bende alabiliyorum cikti sikinti yok.. şöyle bi kafa yordum dizüstü/masaustu ayrimi yapilabilirmi diye?? %95 ihtimalle yapilamaz.. en ufak bi parametre gelmedi aklima yemislerdir seni :)