folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder AÖF Final 2012 Sonuçları Açıklandı!

AÖF Final 2012 Sonuçları Açıklandı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

aofdekı derslere calısma sıstemınız nedır arkadaslar nelerden nasıl calısıyorsunuz hangı kaynakları calısıyorsunuz yardımcı olursanız gercekten cok sevınırım barı butte vereyım sunları :S

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

arkadaşlar merak edenler için onur belgesi alan öğrencilere önce şöyle bir bilgilendirme yazısı geliyor, dün bana da göndermişler

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

MeTiN_7 bunu yazdı:
    -----------------------------

aofdekı derslere calısma sıstemınız nedır arkadaslar nelerden nasıl calısıyorsunuz hangı kaynakları calısıyorsunuz yardımcı olursanız gercekten cok sevınırım barı butte vereyım sunları :S

eski derslerin genelde çıkmış sorularına bakman yeterli oluyor..ama ne hikmetse aöf İKTİSADA GİRİŞ VE HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARINDAN hiç çıkmıs soru sormuyor :))) tavsiyem yardımcı kitap al ona günde 2 saat baksan geçersin..bu sene vermeye bak..seneye artık çıkmıs sorularda cıkmayacak, değiştiriyorlar soruları.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:

arkadaşlar merak edenler için onur belgesi alan öğrencilere önce şöyle bir bilgilendirme yazısı geliyor, dün bana da göndermişler

2 tane var şimdilik keşke faydası olsa..tek annemle babama gösterme faydası var, bakın boş değilim ders calısıyorum onur belgesi aldım demek için :)))

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

tebrikler ben geçen sene bitirdim ama hala öğrenci akbili kullanıyorum :)

O da bişey mi ben 10 yıldır öğrenci kuzenlerimin akbilini kullanıyorum :D

Sırf öğrenci indirimi için aöf e kayıt yaptırasım var. =))

Şaka bir yana bu sene ygs ye girdim.Barajı da geçtim. Bilgi Yönetimi ne kayıt yaptırmayı düşünüyorum. 2. senede bi yere dikey geçiş yaparım belki...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 4782 Toplam Mesaj: 36