AÖF Final 2012 Sonuçları Açıklandı!
-
aofdekı derslere calısma sıstemınız nedır arkadaslar nelerden nasıl calısıyorsunuz hangı kaynakları calısıyorsunuz yardımcı olursanız gercekten cok sevınırım barı butte vereyım sunları :S
-
arkadaşlar merak edenler için onur belgesi alan öğrencilere önce şöyle bir bilgilendirme yazısı geliyor, dün bana da göndermişler

-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------aofdekı derslere calısma sıstemınız nedır arkadaslar nelerden nasıl calısıyorsunuz hangı kaynakları calısıyorsunuz yardımcı olursanız gercekten cok sevınırım barı butte vereyım sunları :S
-----------------------------eski derslerin genelde çıkmış sorularına bakman yeterli oluyor..ama ne hikmetse aöf İKTİSADA GİRİŞ VE HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARINDAN hiç çıkmıs soru sormuyor :))) tavsiyem yardımcı kitap al ona günde 2 saat baksan geçersin..bu sene vermeye bak..seneye artık çıkmıs sorularda cıkmayacak, değiştiriyorlar soruları.
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar merak edenler için onur belgesi alan öğrencilere önce şöyle bir bilgilendirme yazısı geliyor, dün bana da göndermişler

-----------------------------2 tane var şimdilik keşke faydası olsa..tek annemle babama gösterme faydası var, bakın boş değilim ders calısıyorum onur belgesi aldım demek için :)))
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------tebrikler ben geçen sene bitirdim ama hala öğrenci akbili kullanıyorum :)
-----------------------------O da bişey mi ben 10 yıldır öğrenci kuzenlerimin akbilini kullanıyorum :D
Sırf öğrenci indirimi için aöf e kayıt yaptırasım var. =))