Aöf İktisada Giriş Eğitim Seti
-
geçtim ben bu dersi :D ne rahat bişey la
-
ah ah keşke o rahata bi erebilsek askerlimiz yakmasak ah ki ne ah
-
st52 bunu yazdı:
-----------------------------
ah ah keşke o rahata bi erebilsek askerlimiz yakmasak ah ki ne ah
-----------------------------hocam şuanda çalışsan geçersin ben videoları indirdim ama çalışmadım sınava 1 gün kala çalıştım yine her zamanki gibi geçmişim (:
gözünde hiçde büyütme iktisat kolaymış aslında :) sınava çok var çalış hocam geçersin murat yayınlarını avsiye ederim hangi ders olursa olsun başında emek harcamadıkça olmuyor:...
-
hiç unutmuyorum büte giriyorum 4.sınıfım sermaye piyasası dersinden korkuyorum neyse pamukkale üni de giriyoruz bi eleman var baktım oturmuş çalışıyo gözlüklü felan eleman zekidir dedim gittim dibine oturdum kanka naber felan (sosyal adamımdır) muhabbete girdik nerelisin felan filan derken sorulara getirdim konuyu anlattı çalıştırdı ibne beni yarım saat hep anlattıklarından çıktı geçtim diplomayı aldım :D
-
aslında çalıştım son bir aydır da çalışıyorum ama görsel hafızamda da bişeyler kalsın istiyorum ilk sınavım 20 bundan dolayı biraz kasıyım diyorum,bu dersi bi dvd falan yapıp atacak bi civan mert yok mu abilerim :) masrafı neyse ödemeye razıyım ben
-
st52 bunu yazdı:
-----------------------------
aslında çalıştım son bir aydır da çalışıyorum ama görsel hafızamda da bişeyler kalsın istiyorum ilk sınavım 20 bundan dolayı biraz kasıyım diyorum,bu dersi bi dvd falan yapıp atacak bi civan mert yok mu abilerim :) masrafı neyse ödemeye razıyım ben
-----------------------------hocam her ünitenin konu iskeletini çıkar ana başlıkları bir kağıda düzgünce yaz sonra detaya in ben öyle çalışıyorum derslere gayet başarılı sonuçlar elde ediyorum.
-
şu aof nin bitiğini bi görsem ah ya
-
sen geçince sildin sanrım buzul kardeşim bu dersi :)
-
ben upload etmedim :)
-
:) talih gülmedi gülmicek desene