Aöf İktisada Giriş Eğitim Seti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

geçtim ben bu dersi :D ne rahat bişey la

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st52
    st52's avatar
    Erkek

ah ah keşke o rahata bi erebilsek askerlimiz yakmasak ah ki ne ah

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

st52 bunu yazdı:
    -----------------------------

ah ah keşke o rahata bi erebilsek askerlimiz yakmasak ah ki ne ah

hocam şuanda çalışsan geçersin ben videoları indirdim ama çalışmadım sınava 1 gün kala çalıştım yine her zamanki gibi geçmişim (:

gözünde hiçde büyütme iktisat kolaymış aslında :) sınava çok var çalış hocam geçersin murat yayınlarını avsiye ederim hangi ders olursa olsun başında emek harcamadıkça olmuyor:...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hiç unutmuyorum büte giriyorum 4.sınıfım sermaye piyasası dersinden korkuyorum neyse pamukkale üni de giriyoruz bi eleman var baktım oturmuş çalışıyo gözlüklü felan eleman zekidir dedim gittim dibine oturdum kanka naber felan (sosyal adamımdır) muhabbete girdik nerelisin felan filan derken sorulara getirdim konuyu anlattı çalıştırdı ibne beni yarım saat hep anlattıklarından çıktı geçtim diplomayı aldım :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st52
    st52's avatar
    Erkek

aslında çalıştım son bir aydır da çalışıyorum ama görsel hafızamda da bişeyler kalsın istiyorum ilk sınavım 20 bundan dolayı biraz kasıyım diyorum,bu dersi bi dvd falan yapıp atacak bi civan mert yok mu abilerim :) masrafı neyse ödemeye razıyım ben

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

st52 bunu yazdı:

aslında çalıştım son bir aydır da çalışıyorum ama görsel hafızamda da bişeyler kalsın istiyorum ilk sınavım 20 bundan dolayı biraz kasıyım diyorum,bu dersi bi dvd falan yapıp atacak bi civan mert yok mu abilerim :) masrafı neyse ödemeye razıyım ben

hocam her ünitenin konu iskeletini çıkar ana başlıkları bir kağıda düzgünce yaz sonra detaya in ben öyle çalışıyorum derslere gayet başarılı sonuçlar elde ediyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st52
    st52's avatar
    Erkek

şu aof nin bitiğini bi görsem ah ya

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st52
    st52's avatar
    Erkek

sen geçince sildin sanrım buzul kardeşim bu dersi :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ben upload etmedim :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st52
    st52's avatar
    Erkek

:) talih gülmedi gülmicek desene

Toplam Hit: 8122 Toplam Mesaj: 57