Aof Kayıt Zamanı Beyler
-
FurkanmiX bunu yazdı:
-----------------------------FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------
örgün eğitim okuyanlar ekimde mi yapacak kayıtları... 2. üni olarak açıktan okumak için
-----------------------------bende merak ediyorum bunu ?
hayır ekim-kasım arası kayıt tarihi dikey geçişin -
panik yapmayın ulan daha bütünleme sınav sonuçları açıklanamdı :)
-
age of empires diye geldim açıköğretim diye çıktım.
-
Program: Dikey Geçiş Başvuru Tarihi: 31 Ekim 2011 00:00 - 25 Kasım 2011 17:00 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 - 23 Kasım 2011, mesai saatleri Mazeretli Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2011 - 25 Kasım 2011, mesai saatleri Başvuru ve kayıt işleminizi gerçekleştirebilmek için aşağıda belirtilen basamakların tümünü uygulamalısınız. Bu sayfada bulunan açıklamaların tamamını okumadan kesinlikle başvuruya başlamayınız.
* 4 adet 4.5x6 cm. Fotoğraf * Askerlik Durumu Belgesi (sadece 29 yaşını aşmış erkek adaylar için gereklidir) * Fotoğraflı-İmzalı Form * Internet Başvuru Belgesi * Öğrenci Bilgi Formu * Öğrenim Belgesi (AÖF bürosu tarafından onaylı)
-
asdeccc bunu yazdı:
Bisses bunu yazdı:
askerlık olayını kendın ertelemen gerekıyor hocam
-----------------------------bunu aof ertelıyede bılıyor o yuzden ugrasmak ıstemıyorum muayeneyle .su an ben askerlıge alınıp alınmıyacagımı bılmek ıstıyorum bunu gosteren sıstem yok mudur e devlette bulamadım .
-----------------------------yeni kayıt olucaksan ertelemıyor kayıt olurken tecil belgesi isteniyor bilginize.
kaç doğumlusun ve okulun tamamiyle şuan bitmiş durumdamı_?
askerlıgının gelıp gelmedıgını en yakın askerı burodan ogrenebılırsın gıdınce dırek almıyorlar askere korkma hocam :) Aramanda yeterlı telefondada destek alabılırsın.
-
ösym numarasını boş geçtim beyler.. doğrumu ?
edit// bide kayıt için neler gerekli tam olarak ?
Askerliğini yaptı belgesi
Nufus cüzdanı fotokobisi
İnternet kayıt formu
Harc yatırılıcak
6 adet foto
Başka birşey varmıydı ? emin olim dedim
-
asdeccc bunu yazdı:
-----------------------------su an ben askerlıge alınıp alınmıyacagımı bılmek ıstıyorum bunu gosteren sıstem yok mudur e devlette bulamadım .
----------------------------- -
dikey gecişle acıkogretım 3 den devam etsem seneye dgs de puanım dusermı ve ya hakkım yanar mı bılgısı olan var mı bu konuda
-
Bisses bunu yazdı:
asdeccc bunu yazdı:
Bisses bunu yazdı:
askerlık olayını kendın ertelemen gerekıyor hocam
-----------------------------bunu aof ertelıyede bılıyor o yuzden ugrasmak ıstemıyorum muayeneyle .su an ben askerlıge alınıp alınmıyacagımı bılmek ıstıyorum bunu gosteren sıstem yok mudur e devlette bulamadım .
-----------------------------yeni kayıt olucaksan ertelemıyor kayıt olurken tecil belgesi isteniyor bilginize.
kaç doğumlusun ve okulun tamamiyle şuan bitmiş durumdamı_?
askerlıgının gelıp gelmedıgını en yakın askerı burodan ogrenebılırsın gıdınce dırek almıyorlar askere korkma hocam :) Aramanda yeterlı telefondada destek alabılırsın.
-----------------------------90 dogumluyum 2 yıllık myo mezunuyum bu sene bıttı .askerlıkten korkmuyorum :D su an calıstıgım ıse yenı basladım bı kac da ızın kullanınca bıraz sıkıntı oldu.anlıyacan zaman olmuyor.o yuzden her seyı ogrenıp o sekılde kayıt yaparak zaman kazanmak ıstıyorum
-
askerlik tecili için son gün 31 ekim dedi bana telefonla konuştuğum şube memuru
yanlzı son güne bırakma sistemde sorun filan olur kalırsın dedi :)
burdanda gördüğümüz üzere 2 yıllık myo mezunlarının kayıt tarihi 17-27 ekimmiş dikey geçiş hesabına griyoz biz.
daha ekime 4 gün var. o yüzden panik yok.