Aöf Matematik Nasıl Geçilir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

3 senedir geçemedim dostlar. Matematikle tek alakam 4 işlem ve çarpım tablosu. Üniversitenin verdiği kitabı açıyıorum formüller falan böyle sanki Japonca yazılmış gibi bi şey anlamıyorum.

Bi akıl verin kursa yazılsam vs sıfırdan matematik öğrenebilir miyim ?

Not : Kredili sistemde sallayarak geçmeyi denedim. İlk sınavda 40 aldım sonrakinde 20 aldığım en yüksek not bunlar oldu. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek

Benim Matematik de senin gibiydi, 4 işlemden gayrısı pek yok gibiydi.

Ankara da Murat İlkumut Açıköğretim kursuna giderek Matematik dersini geçtim.

Eğer Matematik temelin yok ise, kursa gitmek senin için tek seçenek olarak görünüyor.

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Son 3 yılın çıkmış sınav sorularını ve kitabın ünite sonlarındaki soruları ezberleyip sınava girmeyi hiç denedinmi.?

Ben öyle yapmayı düşünüyorum. 

Sıkıntımız aynı. İnternetten açıyorum sayılar rakamlar gösteriyorlar. sonra o bunu götürür bu şunu götürür kare kök denklem vs derken 2 video çince gibi gmeye başlıyor. Hayır adam kendi biliyo bizimde bildiğimizi zanndiyor. 

Başka bir yöntm denedim. İlk okul 1. Sınıftan başlayım üni derslerine kadar geleyim dedim, onuda yapamadım.  Demekki neymiş zamanında öğrnmek gerekiyormuş. Bize matematik zor matematik hocası öcü matemetik sevilmez diye öğrettiler. Olacağı bu. 

Sıfırdan matematik öğrenmek için araltıryorum dersler hep kpss matematiği. Bağlantıyı kuramadım.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Antrenmanlarla matematik kitabi coz. Hem beyin jimnastigi olur hem de matematigi inceden inceye ogrenmeye baslarsin.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Haftasonu vakit ayırabilirsen yakınlarındaki okullarda yüz yüze dersler oluyor. Genelde matematik konuluyor. Onlara da bakabilirsin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alkolikkarga
    alkolikkarga's avatar
    Erkek

Matematiğin hangi konuları var?? Çıkmış sorulara bak (Tekders sınavında çıkanlar da dahil). Aöfün verdiği kitaptaki, konu sonundaki sorulara falanda bak. Youtube de aöf matematiği ile konu anlatımlı videolar varsa onlara bak. Facebook aöf gruplarına üye ol deneme sınavı, ders notu, makale falan paylaşılıyor yararlı olur.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Öğrenilerek :) ayni durumdaydım. Liseden mezun olduğumda çarpim tablosunu bilmiyordum nerdeyse.

Sifirdan başla yani ilk okul kitaplari al ciddiyim okullar açildi ki doludur raflarda. Sirayla çaliş geç. 

Össye girerken +5 -2 topla demişti hoca. öyle bakmiştim hiç unutmam. Sağolsun benimgibileri seçip bi s8n8fa almişti yan sinif ayda 5 -10 konu biz bir konu bitiriyorduk.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

aöf öğrencilerinin üniversitelerde derslere girme hakkı var. Bu öğrencilerin ders programı - dersleri kasım gibi başlıyor diye hatırlıyorum. Anadolu Üniversitesi çağrı merkezinde yetkiliydim bir zamanlar. Oradan aklımda kalmış. Varsa kafanıza takılan sorular cevaplayayım :)

şunu da belirteyim, dinlediğim çağrılardaki öğrencilerin %80'i çıkmış sorular ve kitaptaki sorulara çalışıp ezberleyerek geçtiklerini belirtiyordu.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yorumlar için teşekkür ederim. Hepimiz Matematikzedeyiz. :(

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

karekök ün köşetaşlı matematik1 den matematik5 e kadar kitapları var sanırım. matematik1-2 ygs konuları olması lazım. aöf de de sanırım mat1 çıkıyor. 

bu kitapları deneyebilirsin.

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
Toplam Hit: 2735 Toplam Mesaj: 18
matematik aöf