Aöf Sınav Sonuçları Açıklandı
-
sanırsam evet ama aöf bürolarını ararsan daha net bilgi alırsın bu arada iki yıllık bölüm derken ne kastettin
-
valla ne gelirse artık.örgün eğitim veren herhangi bi yer sadece beni tecil ettirmesi için :-)
-
MbK bunu yazdı:
-----------------------------valla ne gelirse artık.örgün eğitim veren herhangi bi yer sadece beni tecil ettirmesi için :-)
-----------------------------
eğer öyle bir şansın varsa yine de işe yarar bir bölüm seçmeye gayret göster en azından öyle olduğunu düşündüğün bir bölüm. Neden aöf den devam etmiyorsun başka bölüm seçince sanırım yine tecil ettirebiliyorsun -
aöf'e dewam edicem zaten.ama aynı sınıfta 3. kez kaldım :-) farklı bi aöf bölüm seçince diğerini iptal ettirmem lazım o da olmaz 3. sınıftayım çünkü :-)
-
MbK bunu yazdı:
-----------------------------aöf'e dewam edicem zaten.ama aynı sınıfta 3. kez kaldım :-) farklı bi aöf bölüm seçince diğerini iptal ettirmem lazım o da olmaz 3. sınıftayım çünkü :-)
-----------------------------
kapiş eğer okuyacağın bölümün pek önemi yoksa daha önce sınavını verdiğin derslerin olduğu bölümlerde muaf olma durumunu sorgula istersen -
bende mezunum arkadaşlar darısı diğer aöf okuyan arkadaşlara
2010-2011 4 1 MEZUN OLDU
Toplam Hit: 2022 Toplam Mesaj: 17