Aöf Sınavlarında Banko Sorular
-
Arladaşlar Aöf sınavında çıkan banko sorular lazım... Hele bir yardım edin... Şu sınavı bir atlatalım...
-
öyle bişey varmıda hajım?
-
Var... Her sene büyük ihtimalle çıkıyor...
-
banko sorular die birşey yok aç eogrenme sitesini son yıllardaki soruları çöz 4-5 tane en fazla düşer
hem bu mantaliteyi değiş bence otur çalış lan :D -
İcabında çalışıyoruz la... Maksat o soruları öğrenmek dayı...
-
hangi sınıfta olduğunu yazmamışsın ama hngi sınıfta olursan oll çıkmış soruları ezberle 4. sıftaysan geçen sene bittti benim harika bir özetim var silmediysem muhakka gönderiyim sana ... her dersten 2 sayfa 1 gün kala bile çalışsan sadece o kağıtlardan 50 den aşağı almassın bizzat denedim çünkü..
-
Gladiator bunu yazdı:
-----------------------------
hangi sınıfta olduğunu yazmamışsın ama hngi sınıfta olursan oll çıkmış soruları ezberle 4. sıftaysan geçen sene bittti benim harika bir özetim var silmediysem muhakka gönderiyim sana ... her dersten 2 sayfa 1 gün kala bile çalışsan sadece o kağıtlardan 50 den aşağı almassın bizzat denedim çünkü..
-----------------------------sendeki materyaller bana benzer etki yapsın, hergün dua ederim sana :| ( işletme - 3. sınıf )
-
bende bu sene başladım hazırlıktayım işletme not varsa banada gönderirimisin :)
-
gladiatör bana gönderebilirsin :D işletme son sınıf tabi silmediysen
-
işletme 1. sınıf beyler warmı öyle elinde kolunda sorular olan :D
-
işletme 1. sınıfım bende elinde yardımcı olacak döküman olan varsa allah razı olsun derim..