AÖF Sistemi Yine Değişti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cohndoe
    cohndoe's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

Aof nasıl bitirilir ya, hiç bişe anlamadım bu sistemden okuldan. Zor bayağı. 

Ders çalışmakla geçilmez hocam. Tamamen ezbere dayalı. Ünitelerin sonundaki özetleri oku birde çıkmış soruları ezberle 40-50 puan yap yeter. Çan eğrisiyle geçersin. 

Ben uluslararası ilişkilerden ilk sınıftan 2 ders bırakmıştım yıllar evvel, şimdi kayıt yenilesem falan bu 2 dersi ve 2. sınıf derslerini versem, sonra dikey geçiş falan yapsam 2 yıllık diploma almış olup, kısa dönem askerlikten faydalanabilir miyim acaba? hiç bilmiyorum bu konuları, diğer türlü 29'a yetişmeyecek 4 yıl gibi görünüyor. En azından kısa dönem yapmak istiyorum, yaşamımın durumu 1 ayın dahi boş olmasına müsaade etmiyor ki kısa dönem ile uzun dönem hayatımda önemli fark yaratacaktır o yüzden kısa dönem gidebilirsem güzel olacak .

cohndoe ///// ygzkoc ///// R10 YaÖzKo
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    cohndoe bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

Ders çalışmakla geçilmez hocam. Tamamen ezbere dayalı. Ünitelerin sonundaki özetleri oku birde çıkmış soruları ezberle 40-50 puan yap yeter. Çan eğrisiyle geçersin. 

Ben uluslararası ilişkilerden ilk sınıftan 2 ders bırakmıştım yıllar evvel, şimdi kayıt yenilesem falan bu 2 dersi ve 2. sınıf derslerini versem, sonra dikey geçiş falan yapsam 2 yıllık diploma almış olup, kısa dönem askerlikten faydalanabilir miyim acaba? hiç bilmiyorum bu konuları, diğer türlü 29'a yetişmeyecek 4 yıl gibi görünüyor. En azından kısa dönem yapmak istiyorum, yaşamımın durumu 1 ayın dahi boş olmasına müsaade etmiyor ki kısa dönem ile uzun dönem hayatımda önemli fark yaratacaktır o yüzden kısa dönem gidebilirsem güzel olacak .

Hocam senin durum karışık yanlış yönlendirmeyeyim iyisimi sen AÖF danışmayı arayıp sor onlar daha iyi bilir : 444 10 26

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    cohndoe bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

kısa dönem için mutlaka 4 yıllık yani lisans mezunu olmanız gerekiyor hocam. Ben ön lisansım mesela şimdi aöf gidecem 2 yıl tamamlayıp 6 ay tertemiz yaparım diye planlıyorum :D 

next next next install
Toplam Hit: 4314 Toplam Mesaj: 24
aöf açıköğretim