Aöf Sonuçları Açıklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    -----------------------------

birini

hocam sen bu işlerden anlıyosun galiba. Bişey daha sorabilirmiyim şimdi ben bütünleme sınavına gircemya herhangi bi dilekçe falan yolluyomuyum aöf'ye, birde ekstra ücret falan yatırmamız gerekiyomu bütünleme sınavına girmek için ..?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    4.Senem ikinci sınıfa geçmeye hak kazandım, sonunda laa vay anasına ya altta da iki dersim kaldı üniversiteyi zengin ettim 4 yıldır bi sınıfı geçemedim amk

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    by_ugr bunu yazdı:
    DERS AS YS BS BAŞARI  
    3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 83 97 - 93 G
    3154 - DEVLET BÜTÇESİ 97 83 - 87 G
    3160 - İDARE HUKUKU 97 73 - 80 G
    3161 - ANAYASA HUKUKU 90 70 - 76 G
    3163 - SOSYAL POLİTİKA 80 100 - 94 G
    3216 - YABANCI DİL 83 73 - 76 G
    3451 - TÜRK SİYASAL HAYATI 96 85 - 88 G

hocam naaptin sen ya çok iyi..sınavda başarılı olmak için bi kaç tavsiye ver bari ya

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:
    4.Senem ikinci sınıfa geçmeye hak kazandım, sonunda laa vay anasına ya altta da iki dersim kaldı üniversiteyi zengin ettim 4 yıldır bi sınıfı geçemedim amk

o nasıl oluyor 1 sınıfta en fazla 1 kez sınıfta kalma hakkın var 2. kez kalırsan atılırsın diye biliyorum?

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    olivetti bunu yazdı:

siyahbereli bunu yazdı:

o nasıl oluyor 1 sınıfta en fazla 1 kez sınıfta kalma hakkın var 2. kez kalırsan atılırsın diye biliyorum..

2006 da başladım 2 yıllık okuyorum.pek okuyorum kelimesine uymuyor ama :) şuanda iki ders borçlu olarak ikinci sınıfa geçtim. aman hoca bi yanlış varsa çaktırma arama sağı solu diplomayı almam lazım :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

CEO bunu yazdı:

KaRaKuLe bunu yazdı:

birini

hocam sen bu işlerden anlıyosun galiba. Bişey daha sorabilirmiyim şimdi ben bütünleme sınavına gircemya herhangi bi dilekçe falan yolluyomuyum aöf'ye, birde ekstra ücret falan yatırmamız gerekiyomu bütünleme sınavına girmek için ..?

yok abicim sadec bekle kağıt gelecek yada internetten bak çıktısını al normal git sınavına gir gel finalin aynısı olacak dilekçe felan gerek yok

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    1001 - GENEL MUHASEBE 40 43 - 42 K
    1002 - GENEL İŞLETME 43 60 - 55 G
    1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 53 50 - 51 G
    1005 - İKTİSADA GİRİŞ 33 47 - 43 K
    1007 - GENEL MATEMATİK 69 27 - 40 K
    1099 - TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 80 53 - 61 G
    1410 - HUKUKA GİRİŞ 60 37 - 44 K

buda memur işi oldu.. idarelik orta yollu bir sınav.. hep iyilerini gördük :D 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

way aq benimki niye açıklanmamış para yatırmadık ondanmı acep :|

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

47 den kalmak çok koyuyo adama :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi

bişi sormak istiyorum aöf adalet sınavsız geçiş varmı?

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
Toplam Hit: 4596 Toplam Mesaj: 39