Aöf Sonuçları Açıklandı
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
birini
-----------------------------hocam sen bu işlerden anlıyosun galiba. Bişey daha sorabilirmiyim şimdi ben bütünleme sınavına gircemya herhangi bi dilekçe falan yolluyomuyum aöf'ye, birde ekstra ücret falan yatırmamız gerekiyomu bütünleme sınavına girmek için ..?
-
4.Senem ikinci sınıfa geçmeye hak kazandım, sonunda laa vay anasına ya altta da iki dersim kaldı üniversiteyi zengin ettim 4 yıldır bi sınıfı geçemedim amk
-
by_ugr bunu yazdı:
-----------------------------DERS AS YS BS BAŞARI 3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 83 97 - 93 G 3154 - DEVLET BÜTÇESİ 97 83 - 87 G 3160 - İDARE HUKUKU 97 73 - 80 G 3161 - ANAYASA HUKUKU 90 70 - 76 G 3163 - SOSYAL POLİTİKA 80 100 - 94 G 3216 - YABANCI DİL 83 73 - 76 G 3451 - TÜRK SİYASAL HAYATI 96 85 - 88 G
hocam naaptin sen ya çok iyi..sınavda başarılı olmak için bi kaç tavsiye ver bari ya -
siyahbereli bunu yazdı:
4.Senem ikinci sınıfa geçmeye hak kazandım, sonunda laa vay anasına ya altta da iki dersim kaldı üniversiteyi zengin ettim 4 yıldır bi sınıfı geçemedim amk
-----------------------------o nasıl oluyor 1 sınıfta en fazla 1 kez sınıfta kalma hakkın var 2. kez kalırsan atılırsın diye biliyorum?
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------o nasıl oluyor 1 sınıfta en fazla 1 kez sınıfta kalma hakkın var 2. kez kalırsan atılırsın diye biliyorum..
2006 da başladım 2 yıllık okuyorum.pek okuyorum kelimesine uymuyor ama :) şuanda iki ders borçlu olarak ikinci sınıfa geçtim. aman hoca bi yanlış varsa çaktırma arama sağı solu diplomayı almam lazım :) -
CEO bunu yazdı:
KaRaKuLe bunu yazdı:
birini
-----------------------------hocam sen bu işlerden anlıyosun galiba. Bişey daha sorabilirmiyim şimdi ben bütünleme sınavına gircemya herhangi bi dilekçe falan yolluyomuyum aöf'ye, birde ekstra ücret falan yatırmamız gerekiyomu bütünleme sınavına girmek için ..?
-----------------------------yok abicim sadec bekle kağıt gelecek yada internetten bak çıktısını al normal git sınavına gir gel finalin aynısı olacak dilekçe felan gerek yok
-
1001 - GENEL MUHASEBE 40 43 - 42 K 1002 - GENEL İŞLETME 43 60 - 55 G 1003 - DAVRANIŞ BİLİMLERİNE GİRİŞ 53 50 - 51 G 1005 - İKTİSADA GİRİŞ 33 47 - 43 K 1007 - GENEL MATEMATİK 69 27 - 40 K 1099 - TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 80 53 - 61 G 1410 - HUKUKA GİRİŞ 60 37 - 44 K buda memur işi oldu.. idarelik orta yollu bir sınav.. hep iyilerini gördük :D
-
way aq benimki niye açıklanmamış para yatırmadık ondanmı acep :|
-
47 den kalmak çok koyuyo adama :D
-
bişi sormak istiyorum aöf adalet sınavsız geçiş varmı?