Aöf Sonuçları Açıklandı
-
ruhii bunu yazdıerngnctrk bunu yazdı
bunada şükür :D
Öğretim Yılı Dönem Dönem Not Ort. Genel Not Ort. Durum 2013 1 1,330 1,330 Uyarı hacı uyarı ne oluyo la :)) bnde aynı yazıyor
bizim üniversitede akaemik uyari diye geçiyordu. ortalama 2 nin altında olunca veriyor. heralde aynıdır :)
:D bende tam bilmiyorum ilk aöf tecrübelerim.
-
Öğretim Yılı Dönem Dönem Not Ort. Genel Not Ort. Durum 2012 1 1,490 1,490 Uyarı 2012 2 2,100 1,790 Tekrar 2013 1 2,210 2,290 Başarılı byu ne şimdi sadece ff enmi kaldım
-
erngnctrk bunu yazdıruhii bunu yazdıerngnctrk bunu yazdı
bunada şükür :D
Öğretim Yılı Dönem Dönem Not Ort. Genel Not Ort. Durum 2013 1 1,330 1,330 Uyarı hacı uyarı ne oluyo la :)) bnde aynı yazıyor
bizim üniversitede akaemik uyari diye geçiyordu. ortalama 2 nin altında olunca veriyor. heralde aynıdır :)
:D bende tam bilmiyorum ilk aöf tecrübelerim.
benim notlarda bunlara yakın geçtiysek sıkıntı yok :D
-
sahinka bunu yazdı
dc dd derslerden geçmek için dönem not ortalaması mı yoksa genel not ortalaması mı geçer li
bizim üniversitede genel not ortalamasına bakılıyor en son sene.
Açık öğretimin sistemi farklımıdır bilmiyorum ama mantıken burdada genele bakılıyor olması lazım.
-
bayarbatuhan bunu yazdısahinka bunu yazdı
dc dd derslerden geçmek için dönem not ortalaması mı yoksa genel not ortalaması mı geçer li
bizim üniversitede genel not ortalamasına bakılıyor en son sene.
Açık öğretimin sistemi farklımıdır bilmiyorum ama mantıken burdada genele bakılıyor olması lazım.
şimdi videolara baktım dönem ortalaması değil genel not ortaması üzerinden bakıyolarmış
-
tek ders denetim dc gelmiş o ne oluyodu yaw şimdi iyi mi kötü mü :/
-
biri CD , diğeri CC genel ort. 1,960 tekrar yazıyor nasıl oluyor yav.Ortalama dd ve dcler için geçerli değilmi ?
ReyiZ tarafından 08/Şub/14 01:24 tarihinde düzenlenmiştir -
xous bunu yazdı
Öğretim Yılı Dönem Dönem Not Ort. Genel Not Ort. Durum 2012 1 1,490 1,490 Uyarı 2012 2 2,100 1,790 Tekrar 2013 1 2,210 2,290 Başarılı byu ne şimdi sadece ff enmi kaldım
Aof kredili sistemi normalden farkli deilse eger ff aldigin ders zorunlu ders degilse eger not ortalamn iki oldugu icin ff olan dersini gecmis oluosun.o ders zorunluysa eger mutlaka gecmen gerekiyor
-
ReyiZ bunu yazdı
biri CD , diğeri CC genel ort. 1,960 tekrar yazıyor nasıl oluyor yav.Ortalama dd ve dcler için geçerli değilmi ?
Sordugun soruyu tam anliyamadim ama orda anlatilmak istenen yani beni. Anladigim not ortalaman ikinin altinda oldugu icin daha onceden gecmis oldugun bazi dersleri tekrar alip not ortalamani iki nin ustune cikarman gerekiyor
-
İlk dönemde girdiğimiz 2 sınavın ortalaması demi o HARF NOT'lar?